Menu
Syrinx PR

Vastgoed pr kalender 2020

Hij is er weer: de vastgoed pr kalender voor 2020. Eén kalender die inzichtelijk maakt wat er gedurende het jaar speelt in de vastgoedbranche en in de vakbladen. Kansen om media-aandacht te genereren voor uw organisatie, product of dienst. De kalender bevat alle relevante informatie zoals (Europese) beurzen, congressen, awards, relevante dagen en specials van vakbladen. De kalender helpt u bij het vinden en creëren van nieuwsingangen en optimale nieuwsmomenten voor uw redactionele content.

Hoe gebruikt u de kalender?

Aan de hand van de pr kalender kunt u aan de slag met uw pr-plan. In een pr-plan maakt u in één oogopslag duidelijk op welke beurzen en congressen u aanwezig bent, welke nieuwsonderwerpen u naar buiten brengt en op welke actualiteiten of thema’s u inspeelt. Daarnaast maakt u inzichtelijk welke input daarvoor nodig is en welke stappen het pr-team neemt. Een pr-plan geeft houvast en zorgt ervoor dat u consequent media-aandacht genereert. Door een natuurlijke flow van publiciteit blijft u in beeld bij journalisten en bij uw doelgroep. Zo bouwt en behoudt u een sterke reputatie.

Download hem nu!

Download de kalender nu door uw naam en e-mailadres in te vullen onder 'Download de vastgoed pr kalender'. Dan zorgen wij ervoor dat u een update krijgt zodra er nóg meer bijeenkomsten en thema's gepland staan.

Hebben we een belangrijk moment gemist? Laat het ons vooral weten! Heeft u hulp nodig bij het benaderen van de pers? We denken graag met u mee en stellen ons netwerk van journalisten graag aan u voor.

Download de vastgoed pr kalender

Syrinx PR