Menu
Syrinx PR & Communicatie

Perscommunicatie

Meer publiciteit en een sterke reputatie in de vastgoedbranche? PR is een effectieve manier om meer media-aandacht te genereren voor uw organisatie, dienst of product. Creëer kwalitatieve zichtbaarheid, geef sturing aan de reputatie van uw organisatie, dienst of product, claim uw marktpositie en genereer leads. 

Hoe?

Door constructief onderwerpen onder de aandacht te brengen die relevant en actueel zijn voor uw doelgroep en voor uw eigen reputatie. Bijvoorbeeld door een persbericht te versturen, een persbijeenkomst te organiseren of achtergrondinterviews te houden. Maar ook door pr-artikelen, zoals een visiestuk, whitepaper of trendverhaal, die inhaken op actuele thema's te publiceren. Het juiste verhaal, een goede PR strategie en mediamonitoring zijn hierbij onmisbare elementen. 

De specialisten in vastgoed PR

Met onze kennis van de vastgoedmarkt, professionele aanpak en sterke netwerk van journalisten bij landelijke en regionale dagbladen, persdiensten RTV-media en vakpers, zorgen wij ervoor dat uw verhaal de aandacht krijgt die het verdient. Wij de messaging, mediabenadering en monitoring. U de limelight!

Wilt u perscommunicatie inzetten voor uw organisatie, product of dienst? Neem contact met ons op via info@syrinxpr.nl of bel naar +31 (0) 10 307 66 50.

Neem contact met ons op

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie