Menu
Syrinx PR & Communicatie

Over Syrinx pr en communicatie

Syrinx is het pr en communicatiebureau voor de vastgoedbranche. Al twintig jaar adviseren we vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten, provincies en andere organisaties vakkundig bij alle facetten van vastgoed pr en communicatie. We begeleiden thought leadership programma’s en bedenken property marketingstrategieën, maar voeren ze net zo graag uit. Of u op zoek bent naar een schrijver voor een persbericht of voor de marketing van uw gebouw of gebied; wij zijn er voor u.

Het bureau voor de vastgoedbranche

We leven in een sterk en snel veranderende wereld en vastgoedmarkt. De vraag naar transparantie en gevoelige informatie wisselen elkaar af. Tegelijkertijd hebben we te maken met thema’s zoals duurzaamheid, transformatie en data. Meer dan ooit vraagt de markt om een onderscheidend en duidelijk verhaal naar alle stakeholders.

Ingrid Wallisch

Syrinx is opgericht door Ingrid Wallisch. Een all-round communicatieadviseur met 25 jaar ervaring in pr en communicatie, waarvan 20 jaar in de vastgoedsector. Een vrouw die in het brandpunt van complexe vraagstukken haar mannetje staat. Als bureaudirecteur en senior-adviseur is Ingrid gewend executives te begeleiden en te adviseren bij complexe vraagstukken met een hoge maatschappelijke relevantie.

Boutique bureau

Syrinx is een boutique-bureau voor de vastgoedmarkt. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg voor een full-service aanbod. Het team bestaat uit een harde kern van specialisten omringd door een schil van partners die we flexibel kunnen inzetten op basis van uw behoeften. De ideale mix voor plezierig samenwerken en succesvolle resultaten. Bekijk hier het volledige team.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is een term die we vaak tegenkomen in de vastgoedbranche. Bij Syrinx nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen ook serieus. Wij zetten ons in voor de maatschappij door onze kennis en kunde pro deo aan te bieden aan goede doelen. Dat doen we onder andere voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam en deden dat eerder voor Stichting ALS

Meer weten over Syrinx?

Wilt u meer weten over Syrinx pr en communicatie of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Syrinx PR & Communicatie