Menu
Syrinx PR

Wethouder Bas Kurvers start bouw OurDomain Rotterdam Blaak

ROTTERDAM, 9 april 2019 Bas Kurvers, wethouder Bouwen en Wonen van de gemeente Rotterdam, heeft vandaag het officiële startsein gegeven van de nieuw te bouwen woontoren OurDomain Rotterdam Blaak.

OurDomain Rotterdam Blaak wordt een markante, 70 meter hoge woontoren van 24 verdiepingen met 612 studio’s, appartementen en voorzieningen voor studenten,  young professionals en civil professionals zoals leraren, politiemensen, verpleegkundigen en brandweerlieden. Ter gelegenheid van de start bouw onthulde onthulde Kurvers - samen met Mark Kuijpers van Greystar, Ton Heijmans van BOAG en Robert Steenbrugge van Stebru - een artist impressie van de woontoren van de hand van kunstenaar Hizkia Pepijn die zijn opleiding deed aan de naastgelegen Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Mark Kuijpers, Managing Director Greystar Nederland: “Ik ben ongelofelijk trots dat we ons OurDomain concept ook in Rotterdam gaan realiseren. We ontwikkelen dit nieuwe woonconcept volledig rondom onze toekomstige bewoners en het sluit helemaal aan op de manier waarop zij willen leven.”

OurDomain Rotterdam Blaak is een investering van internationaal ontwikkelaar, belegger en beheerder Greystar en wordt gerealiseerd door Stebru en Boag. Het ontwerp is van Tangram Architekten. Greystar zal de exploitatie van de woningen na oplevering in eigen hand nemen.

OurDomain
Het woonconcept OurDomain sluit aan de op de hedendaagse woonwensen van moderne stedelingen die hoogwaardige woonruimte zoeken in aantrekkelijke stedelijke omgevingen met services zoals 24/7 hospitality, fitness, lounge en koffiebar, bibliotheek, gemeenschappelijk werk- en studieruimtes en een grote hoogwaardige fietsenstalling. In de plint van de toren komt retail en horeca inclusief een terras aan de Wijnhaven. Op het dak van het gebouw realiseert Stebru een 600 m2 groot groen dakterras met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Het OurDomain-concept van Greystar staat voor ‘21st century urban living’ en omvat in Nederland momenteel vijf locaties verspreid over Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. OurDomain Rotterdam Blaak wordt naar verwachting opgeleverd in de zomer van 2021.

Foto: Wethouder Bas Kurvers (midden) van gemeente Rotterdam onthult samen met Mark Kuijpers Managing Director Greystar (links), Robert Steenbrugge Directeur Stebru (2e van rechts) en Ton Heijmans Directeur BOAG (rechts), een artist impression van de hand van kunstenaar Hizkia Pepijn (2e van links) van de nieuw te bouwen woontoren OurDomain Rotterdam Blaak

Recente berichten

Naomi Blom aan de slag bij Syrinx PR & Communicatie

GROOT-AMMERS, 5 juli 2018 – Naomi Blom (24) is op 2 juli 2018 gestart als Junior Adviseur b...

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouder...

HighBrook Investors koopt Le Mirage in Utrecht

HighBrook Investors, een private equity vastgoedinvesteerder, heeft kantoorgebouw ‘Le Mirag...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR