Menu
Syrinx PR

Vijf nieuwe verhuurtransacties in gerenoveerd Quarter Plaza Sloterdijk

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft vijf nieuwe verhuurovereenkomsten gesloten in multi-tenant kantoorgebouw Quarter Plaza aan de Transformatorweg 74-118 in Amsterdam Sloterdijk. De nieuwe huurders in het kantoor van in totaal ca. 11.000 m² zijn Equity Estate, Realmark OSRE Group, Epex Spot, 24i Media en The Next Ad.

Quarter Plaza is onderdeel van HighBrooks’ Quarter Offices portefeuille, een nieuw work, live & play concept van hoge kwaliteit dat momenteel wordt uitgerold in drie multi-tenant kantoren in Amsterdam Sloterdijk. HighBrook verwierf het kantoorgebouw - voorheen bekend als De West - in december 2016. Afgelopen december is de volledige renovatie van het gebouw voltooid.

Vijf nieuwe huurders
Equity Estate, een boutique kantoor voor assetmanagement en managementservices dat onder andere overall assetmanager is voor de Quarter Offices portefeuille van HighBrook, tekende een huurovereenkomst voor ca. 400 m² op de begane grond. Realmark OSRE Group, een vastgoedmarketingbedrijf, huurt ca. 1500 m² kantoorruimte, Epex Spot, een European Energy Exchange bedrijf, ca. 900 m², Softwarebedrijf 24i Media circa 750 m² en social advertising bedrijf The Next Ad huurt ca. 715 m² kantoorruimte in Quarter Plaza.

Quarter Offices portefeuille
Quarter Plaza heeft een significante renovatie ondergaan, wat leidt tot verbeterde kwaliteit, functionaliteit en een work-, meet & relax lifespace. De renovatie omvat een nieuw en uitgebreid lobby hospitality ruimte, een vernieuwde hoofdentree en de vervanging van installaties. Het gebouw heeft energielabel A en is een van de weinige kantoren in Sloterdijk met grote open verdiepingen. Andere kantoren in de Quarter Offices portefeuille zijn Quarter Podium (Gatwickstraat 9-39) en Quarter Avenue (Condensatorweg 54) eveneens gelegen in het opkomende werk-, winkel- en woongebied Amsterdam Sloterdijk. Beide kantoren worden momenteel gerenoveerd. Naar verwachting zullen de renovaties in het eerste kwartaal van 2018 worden afgerond.

De aanpak van HighBrook Investors voor Quarter Offices is gebaseerd op een uitgebreid Asset Management-plan dat waarde toevoegt aan het ontroerend goed door revitalisatie, moderne werkplekconcepten, geïntegreerde harde (technische) en zachte (hospitality) property management & facilitaire diensten beheerd door D&B The Facility Group en JLL, evenals een proactieve marketing- en leasestrategie. HighBrook Investors heeft Equity Estate aangesteld als overall asset manager voor alle Quarter Offices.

Equity Estate en vastgoedadviseur Savills (in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg) adviseerden HighBrook Investors bij de leasetransactie van Epex Spot. Epex Spot werd in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Equity Estate adviseerde HighBrook Investors ook in de verhuurtransacties met Realmark OSRE Group, 24i Media en The Next Ad.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Kijk op www.quarter-offices.nl voor meer informatie. Voor hoog resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Syrinx pr & communicatie | Ingrid Wallisch | +31 (0)6 2011 2058 | ingrid@syrinxpr.nl
Syrinx pr & communicatie | Martine Mourik | +31 (06) 5751 7611 | martine@syrinxpr.nl

Recente berichten

Coworking community StartDock helpt huurders met thuiswerkplek

Amsterdam, 18 maart 2020 – Coworking community StartDock – een serviced office provid...

Kenji stopte na twaalf dagen met ademen

Enkele weken geleden lieten we weten dat Syrinx pro deo werkt voor het Ronald McDonald Huis Emma ...

5 tips voor een perfect vastgoedtransactie persbericht

Het vastgoedtransactie persbericht, een eenvoudige manier om jouw vastgoedbedrijf of vastgoedproj...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR