Menu
Syrinx PR

Vacature: starter/werkstudent PR & Communicatie

We zijn op zoek naar een starter/werkstudent pr & communicatie. Zoek jij een leuke plek om ervaring op te doen met social media, content marketing en pr & communicatie? Dan kunnen wij je een mooie plek aanbieden!

Syrinx is een klein, enthousiast en ambitieus pr en communicatiebureau dat werkt voor de grote spelers op de vastgoedmarkt. Ons werk varieert van het schrijven van persberichten, columns, blogs en artikelen tot marketing van gebouwen en gebieden, de organisatie van events en bijeenkomsten tot het begeleiden van positioneringstrajecten. We zijn actief in de volle breedte van het vak maar specifiek voor opdrachtgevers in de vastgoedsector.

Een klein en ambitieus bureau dat eigenlijk een paar handen te kort komt voor onze eigen pr & online marketingactiviteiten en bij de ondersteuning van klantopdrachten. Daarom zoeken wij jou! Wil jij werken in een dynamische omgeving die oneindig veel mogelijkheden biedt? Waar jouw inspraak meetelt en waar je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt? Kortom: leren op topsnelheid. Lees dan verder!

Jouw werk

  • Nieuwsbrieven schrijven, opmaken en versturen
  • Online content maken voor onze social media kanalen
  • Het updaten van onze website
  • Het schrijven van blogs en columns
  • Ondersteunen bij de dagelijkse pr en communicatieactiviteiten voor onze opdrachtgevers

Vereisten

De werkdagen en uren kunnen in overleg bepaald worden hoewel er voorkeur is voor de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Uiteraard krijg jij een mooi salaris, gezellige collega's (al zeggen we het zelf), onbeperkt espresso, cappuccino of latte's en lunch, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming en ruimte voor jouw eigen initiatieven.

Als vervoer vanaf een OV punt naar kantoor geregeld moet worden, kunnen we je de beschikking geven over een fiets of bij een langere afstand een scooter.

Interesse?

Kijk op www.syrinxpr.nl of stuur direct je CV met motivatie naar Ingrid@syrinxpr.nl

Recente berichten

WTC Magazine #7: WELCOME NEW WTC UTRECHT

WTC-Nederland heeft namens alle World Trade Centers in Nederland de zevende editie van Alliance M...

Lokerse (C&W): ‘We moeten de unieke winkelstructuur van Nederland koesteren’

Door de overname van DTZ Zadelhoff is Cushman & Wakefield hier te lande met afstand de gro...

Status te koop

Dotan’s online trollenleger doet nog steeds veel stof opwaaien. Cijfertjes zijn nu eenmaal ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR