Menu
Syrinx PR

Word jij onze nieuwe PR & communicatieadviseur? (32-40 uur)

Syrinx is op zoek naar een ervaren PR en communicatieadviseur. We zoeken iemand die in teamverband gaat werken aan mooie PR-projecten. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van klanten en werkt samen met andere collega’s binnen het bureau, freelancers uit ons netwerk en natuurlijk het pr & communicatieteam van onze opdrachtgevers.

Je krijgt verantwoordelijkheid over de executie en de planning van pr-projecten en jouw werk is meer dan alleen advies. Je voert het ook uit en je klaart de klus. Of dit nu een pr-strategie is, een event of het schrijven van persberichten of andere content is. Jouw werkzaamheden dragen direct bij aan de groei van Syrinx.

Dit zoeken wij in jou

  • Je bent een professional met drie tot vijf jaar ervaring op het gebied van Public Relations & communicatie (bureau-ervaring en ervaring in de commerciële vastgoedsector is een pré). 
  • Je hebt kennis van PR en communicatie
  • Je hebt ruime ervaring met het bedenken en implementeren van onder andere PR, social media en/of content strategieën. 
  • Je hebt een neus voor nieuws en timing, een goede pen en je bent in staat te overtuigen op basis van vakkennis
  • Je bent een echte relatiebouwer
  • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid 
  • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

Dit krijg je van ons

Een professionele, maar informele werkplek, waar je de ruimte krijgt om richting te geven aan je verdere carrière. In een prettige werksfeer met flexibele werktijden en de vrijheid om te kiezen welke projecten bij jou passen. En natuurlijk zorgen we voor een marktconform salaris en de ‘need to haves’ zoals een MacBook en iPhone.

Over Syrinx pr & communicatie

Syrinx pr & communicatie is een ambitieus en groeiend PR bureau, gespecialiseerd in vastgoed. We adviseren vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies bij alle facetten van vastgoed pr en communicatie. We bedenken pr- of property marketingstrategieën, maar voeren ze net zo graag uit. Dat doen we al meer dan 20 jaar voor toonaangevende vastgoedbedrijven zoals Cushman & Wakefield, CBRE Global Investors, Greystar en HighBrook Investors. Meer weten? Klik dan hier.


Word jij onze nieuwe PR en communicatieadviseur? 

Spreekt het je aan om op een rustige, groene werkplek in het Groene Hart te werken? Neem dan een kijkje op onze website of mail je motivatie en CV naar Ingrid Wallisch via ingrid@syrinxpr.nl.

Recente berichten

Er gaat niets boven de voorpagina!

Hoeveel we ook houden van onze eigen website, digitale nieuwsbrief of media-aandacht op online me...

Drie nieuwe huurovereenkomsten in Quarter Podium Amsterdam Sloterdijk

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft drie huurovereenk...

Column: Wakker liggen van de volgende vastgoedcrisis?

Al jarenlang wordt record na record gebroken en dat is niet goed voor de nachtrust van menig bele...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR