Menu
Syrinx PR

Vacature: PR Consultant

Syrinx pr & communicatie zoekt een PR-Consultant (32 uur)

Bij ons vastgoed gespecialiseerd boutique bureau werk je voor de grote spelers binnen de commerciële vastgoedsector. Je maakt persberichten, arrangeert interviews, schrijft verhalen, redigeert columns of creëert content voor influencers zoals journalisten, (b)(v)loggers of rechtstreeks via social media. 

Creativiteit en een brede maatschappelijke interesse zijn belangrijke uitgangspunten voor succes in deze functie. Het is aan jou om onderwerpen die onze opdrachtgevers over de bühne willen brengen relevant te maken voor de doelgroepen. Wat je bij ons doet? Je schrijft voorstellen voor klanten en bent hun dagelijkse aanspreekpunt. Je werkt samen met de andere collega’s binnen ons bureau en met het pr & communicatieteam van onze opdrachtgevers. Jouw werk is meer dan alleen advies, je voert het ook uit. Je bedenkt, adviseert en klaart te klus. Of dit nu de PR-strategie is, een event, een Property Marketingopdracht of een schrijfopdracht.  

Wat wij zoeken?

  • Een professional met circa 5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van Public Relations (bureau-ervaring en ervaring in de commerciële vastgoedsector geven je een streepje voor).
  • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Je hebt kennis van sociale en traditionele media en ruime ervaring met het bedenken en implementeren van PR, social media en / of content strategieën.
  • Je bent een relatiebouwer bij wie afspraak=afspraak de norm is.
  • Strategisch, conceptueel en thematisch: jij bedenkt het en voert het uit.
  • Je hebt een neus voor nieuws en timing, een goede pen en je bent in staat te overtuigen op basis van vakkennis.

Wat wij bieden? 

Een werkplek op onze twee locaties die je kiest afhankelijk van afspraken en activiteiten. Rustig en geconcentreerd werken in de polder? Of juist snel schakelen en overleggen met opdrachtgevers in de dynamiek van het Utrechtse stationsgebied?

In een informele sfeer, flexibele werktijden en met de vrijheid om te kiezen wat bij jou en je projecten past krijg je bij ons de ruimte voor verdere ontwikkeling van jezelf en van ons bureau. En natuurlijk zorgen we voor een marktconform salaris en de ‘need to haves’ zoals een MacBook en Iphone.

Word jij onze nieuwe PR-Adviseur?

Mail dan je motivatie en CV naar info@syrinxpr.nl. Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie bel dan naar 0184 661630 en vraag naar Martine of Ingrid.  

Recente berichten

Column: Wakker liggen van de volgende vastgoedcrisis?

Al jarenlang wordt record na record gebroken en dat is niet goed voor de nachtrust van menig bele...

Bouw Tower Ten WTC Amsterdam officieel van start

Amsterdam, 19 november 2018 – Vanmiddag is het officiële startsein gegeven voor de nie...

Bouw WTC Utrecht officieel van start

Utrecht, 29 juni 2016 – Vanmiddag is de eerste paal van het nieuw te bouwen WTC Utrecht de ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR