Menu
Syrinx PR

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Het Ronald McDonald Huis is ook een plek waar ouders tot rust komen en steun vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

[t]Huis, het magazine dat vier keer per jaar verschijnt, vertelt de verhalen van de ouders, broertjes en zusjes van deze kinderen. Hoe zijn zij bij het Huis terecht gekomen, hoe hebben zij het huis ervaren en bovenal: hoe gaat het nu met ze? Syrinx is gevraagd om deze hartverscheurende maar ook hoopvolle verhalen op papier te zetten.

Inmiddels hebben we de familie Visser-Dekker mogen interviewen. Hun zoon Kenji werd met 30 weken te vroeg geboren en liep al snel daarna de E. Colibacterie op. Maanden verbleef Kenji in het ziekenhuis en ouders Daniël en Shannon met zoon Keano in het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het interview verschijnt in de herfsteditie van het blad.

Lees ook over ons werk voor Stichting ALS en Het Oranje Fonds.

Recente berichten

Vijf nieuwe verhuurtransacties in gerenoveerd Quarter Plaza Sloterdijk

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft vijf nieuwe verhu...

Meedoen, samen uit de armoede!

Hoewel Nederland een welvarend land is, leven nog steeds meer dan een miljoen mensen in armoede. ...

Met de winkelstraten in de grote steden gaat het de goede kant op

Het turbulente jaar in de winkelbranche heeft nauwelijks invloed gehad op de huurprijzen in de du...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR