Menu
Syrinx PR

James vecht voor zijn leven

Onlangs interviewden we Jan en Frances voor [t]Huis, het magazine van het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Volledig onverwacht, als gevolg van een infectie, werd hun zoontje James vijftien weken te vroeg geboren op 25 weken. Een van de meest kritische grenzen bij vroeggeboortes.

Zeven weken lang ligt James in het AMC Amsterdam. Gedurende die periode, de Sinterklaas- en Kerstperiode, verblijven Jan en Frances in het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Hun vaste dagritme werd afgewisseld met lieve en mooie aandacht. Zo vonden ze cadeautjes voor de deur of tekeningen van andere kinderen uit het Huis. Het was hartverwarmend en het waren kleine lichtpuntjes in hun leven.

Die dankbaarheid voelen ze nog steeds. Daarom hebben Jan en Frances besloten iets terug te doen voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Ze gaan meedoen met de HomeRun, een hardloopevent waarin een zelfgekozen team 240 kilometer loopt in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. De route van HomeRun gaat langs Ronald McDonald Huizen en langs de mooiste plekjes van Nederland. Het HomeRun team van Jan en Frances heet ‘Premature Start’.

Syrinx heeft inmiddels een mooie bijdrage geleverd aan het team. Wilt u ook een bijdrage leveren? Dan kunt u het team ‘Premature Start’ steunen op www.home-run.nl/team/premature-start  of volgen via www.facebook.com/prematurestart.

Recente berichten

Syrinx zoekt enthousiaste stagiair(e) marketing & communicatie

Syrinx is op zoek naar een stagiair marketing & communicatie. Zoek jij ervaring in socia...

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouder...

Syrinx verwelkomt DZAP

Een bureau dat grenzen verlegt, daar houden we van. We zijn dan ook vereerd dat we gevraagd zijn ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR