Menu
Syrinx PR

Wees goed voorbereid met de vastgoed kalender voor 2018

Hij is er weer: de vastgoed pr kalender voor 2018.  Kansen om media-aandacht te genereren voor uw organisatie, product of dienst. De kalender bevat alle relevante informatie zoals (Europese) beurzen, congressen, awards, relevante dagen en specials van vakbladen. De kalender helpt u bij het vinden en creëren van nieuwsingangen en optimale nieuwsmomenten voor uw redactionele content.

Een nieuwe lay-out

De kalender heeft dit jaar een nieuw jasje. Voorheen publiceerden we de kalender halfjaarlijks, maar dit jaar is er één kalender voor januari t/m december. Zo hoeft u niet meer te wachten op het vervolg en kunt u ook alvast uw pr- en communicatieplan voor Q3 en Q4 bepalen. Alle maanden staan op één poster van A3 formaat. Handig, om bijvoorbeeld naast uw bureau te hangen.

Hoe gebruikt u de kalender?

Aan de hand van de pr kalender kunt u aan de slag met uw pr-plan. In een pr-plan maakt u in één oogopslag duidelijk op welke beurzen en congressen u aanwezig bent, welke nieuwsonderwerpen u naar buiten brengt en op welke actualiteiten of thema’s u inspeelt. Daarnaast maakt u inzichtelijk welke input daarvoor nodig is en welke stappen het pr-team neemt. Een pr-plan (van bijvoorbeeld 6 maanden) geeft houvast en zorgt ervoor dat u consequent media-aandacht genereert. Door een natuurlijke flow van publiciteit blijft u in beeld bij journalisten en bij uw doelgroep. Zo bouwt en behoudt u een sterke reputatie.

Download de kalender

Hebben we een belangrijk moment gemist? Laat het ons vooral weten! Heeft u hulp nodig bij het benaderen van de pers? We denken graag met u mee en stellen ons netwerk van journalisten graag aan u voor.

Recente berichten

Syrinx verzorgt Property Marketing voor gebouw Delftse Poort Rotterdam

Op 21 april 2015 organiseerde Syrinx de officiële heropening van Delftse Poort in Rotterdam....

Annika Matto gestart bij Syrinx PR & Communicatie

Annika Matto is op 5 februari 2018 gestart als junior adviseur bij Syrinx PR & Communicatie. ...

Drie nieuwe huurovereenkomsten in Quarter Podium Amsterdam Sloterdijk

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft drie huurovereenk...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR