Menu
Syrinx PR & Communicatie

Naomi Blom aan de slag bij Syrinx PR & Communicatie

GROOT-AMMERS, 5 juli 2018 – Naomi Blom (24) is op 2 juli 2018 gestart als Junior Adviseur bij Syrinx PR & Communicatie. Naomi gaat zich richten op pr en marketingactiviteiten voor het bureau en zal ondersteunen bij PR- en communicatieopdrachten voor opdrachtgevers in de vastgoedsector. Naomi zit momenteel in de laatste fase van haar studie HBO Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Tijdens haar studie heeft Naomi ervaring opgedaan bij Trans Ocean Pacific BV, waar zij onder andere verantwoordelijk was voor online marketing.

Ingrid Wallisch, oprichter van Syrinx PR & Communicatie: “In 2015 hebben we de keuze gemaakt om als bureau volledig te focussen op de commercieel vastgoedsector. Dat heeft Syrinx een sterke positie in dit marktsegment opgeleverd. Syrinx groeit dan ook gestaag. Met de aanstelling van Naomi hopen wij de groei te continueren en ons opdrachtenportefeuille uit te breiden.” 

Syrinx PR & Communicatie ondersteunt en adviseert vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig bij pr, marketing en communicatievraagstukken. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer Cushman & Wakefield, CBRE Global Investors, HighBrook Investors, HB Capital, Equity Estate en branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland.

Recente berichten

OurDomain Rotterdam Blaak bereikt hoogste punt

‘s GRAVENHAGE, 1 april 2021 – De bouw van de nieuwe, moderne en duurza...

Column: Het dilemma van privacy

Sinds de nieuwe privacywet blijken de strengere regels voor databescherming behoorlijk te kunnen ...

Help! de pers wil een interview

Een interview met de pers is – meestal – de ultieme kans op aandacht vragen voor jouw...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR & Communicatie