Menu
Syrinx PR

Naomi Blom aan de slag bij Syrinx PR & Communicatie

GROOT-AMMERS, 5 juli 2018 – Naomi Blom (24) is op 2 juli 2018 gestart als Junior Adviseur bij Syrinx PR & Communicatie. Naomi gaat zich richten op pr en marketingactiviteiten voor het bureau en zal ondersteunen bij PR- en communicatieopdrachten voor opdrachtgevers in de vastgoedsector. Naomi zit momenteel in de laatste fase van haar studie HBO Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Tijdens haar studie heeft Naomi ervaring opgedaan bij Trans Ocean Pacific BV, waar zij onder andere verantwoordelijk was voor online marketing.

Ingrid Wallisch, oprichter van Syrinx PR & Communicatie: “In 2015 hebben we de keuze gemaakt om als bureau volledig te focussen op de commercieel vastgoedsector. Dat heeft Syrinx een sterke positie in dit marktsegment opgeleverd. Syrinx groeit dan ook gestaag. Met de aanstelling van Naomi hopen wij de groei te continueren en ons opdrachtenportefeuille uit te breiden.” 

Syrinx PR & Communicatie ondersteunt en adviseert vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig bij pr, marketing en communicatievraagstukken. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer Cushman & Wakefield, CBRE Global Investors, HighBrook Investors, HB Capital, Equity Estate en branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland.

Recente berichten

Burgemeester van Zanen opent WTC Utrecht

Eerder vandaag heeft Jan van Zanen, burgemeester van gemeente Utrecht, het nieuwe WTC aan het Sta...

Gea de Rie gestart als Communicatie Adviseur bij Syrinx PR & Communicatie

Gea de Rie (30) is per 1 november 2018 benoemd tot Communicatie Adviseur bij Syrinx PR &...

Paagman, Yoghurt Barn en Rituals winnen Retail Award

Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterd...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR