Menu
Syrinx PR

Maandag® Interim Professionals kiest voor Quarter Plaza

HighBrook Investors heeft een huurovereenkomst gesloten met Maandag® Interim Professionals voor de huur van circa 2.175 m2 kantoorruimte en 48 parkeerplaatsen in kantoorgebouw Quarter Plaza aan de Transformatorweg 74-104 in Amsterdam Sloterdijk. Quarter Plaza wordt voor Maandag® het nieuwe internationale hoofdkantoor.

Quarter Plaza is onderdeel van het nieuwe, hoogwaardige work, live & play concept Quarter Offices dat is uitgerold binnen drie kantoorgebouwen in Sloterdijk in Amsterdam. Alle drie de gebouwen hebben een omvangrijke renovatie ondergaan gericht op de verbetering van kwaliteit en functionaliteit en het creëren van een ‘work, meet & relax lifespace’. Het serviceconcept in Quarter Offices is voor alle gebruikers beschikbaar ongeacht het kantoor waarin ze zijn gehuisvest. In Quarter Plaza, dat in totaal circa 11.000 m2 omvat, is nu nog circa 5.500 m2 voor verhuur beschikbaar.

Voor Maandag® Interim Professionals past Quarter Plaza goed bij de ambities en de groei die de organisatie doormaakt. Maandag® opent in 2018 in meerdere steden in Nederland nieuwe vestigingen. Daarnaast is Maandag® met meerdere vestigingen actief in de landen Duitsland, België en Polen.

In deze transactie is HighBrook Investors geadviseerd door Equity Estate en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten, Maandag® Interim Professionals is geadviseerd door Parc Makelaars. Equity Estate is asset manager van de Quarter Offices portefeuille van HightBrook Investors en zelf ook gevestigd in Quarter Plaza in Sloterdijk. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten is collegiaal met Savills verantwoordelijk voor de verhuur van Quarter Plaza.

Recente berichten

Kenji stopte na twaalf dagen met ademen

Enkele weken geleden lieten we weten dat Syrinx pro deo werkt voor het Ronald McDonald Huis Emma ...

Met de winkelstraten in de grote steden gaat het de goede kant op

Het turbulente jaar in de winkelbranche heeft nauwelijks invloed gehad op de huurprijzen in de du...

Meer dan 600 Utrechters bezoeken WTC Utrecht tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere pro...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR