Menu
Syrinx PR

HighBrook Investors opent 'Quarter Offices' in Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam, 31 mei 2018 – Vandaag opent HighBrook Investors officieel Quarter Offices, een nieuw hoogwaardig work, live & play concept dat wordt uitgerold binnen drie kantoorgebouwen in Sloterdijk in Amsterdam:

  • Quarter Plaza, Transformatorweg 74-118, ca. 5.500 m2 beschikbaar (totaal oppervlak ca. 11.000 m2);
  • Quarter Podium, Gatwickstraat 9-39, ca. 3.000 m2 beschikbaar (totaal oppervlak ca. 7.500 m2);
  • Quarter Avenue, Condensatorweg 54, ca. 7.000 m2 beschikbaar (totaal oppervlak ca. 7.500 m2).


Alle drie de gebouwen hebben een omvangrijke renovatie ondergaan gericht op de verbetering van kwaliteit en functionaliteit en het creëren van een ‘work, meet & relax lifespace’. Alle kantoorgebouwen bieden topkwaliteit werkomgevingen voor kantoorgebruikers variërend van corporates tot MKB, startups en ZZP’ers. Het serviceconcept in Quarter Offices is voor alle gebruikers beschikbaar ongeacht het kantoor waarin ze zijn gehuisvest. Services variëren van bedrijfs- en vergadercentra, diverse restaurant- en foodconcepten, een ‘bike share’ programma, dienstverlening op het gebied van reizen, bootcamps en workshops tot aan pick-up points, roomservice en meer. Alle services zijn voor alle gebruikers eenvoudig toegankelijk via de Quarter Offices app.

De strategie van HighBrook Investors met betrekking tot Quarter Offices is het uitvoeren van een omvangrijk asset managementplan gericht op waardecreatie door middel van revitalisering, moderne werkomgevingen, een geïntegreerd hard (technisch) en soft (hospitality) facility services en property managementconcept en een proactieve marketing- en verhuurstrategie.

Voor de uitvoering van het asset managementplan heeft HighBrook Investors de volgende partners gecontracteerd:


Sloterdijk/Teleport district

De drie Quarter Offices liggen in Amsterdam Sloterdijk, een opkomend werk-, winkel- en leefgebied waar zich inmiddels al diverse grote media, tech en creatieve bedrijven hebben gevestigd. Het gebied is gunstig gelegen ten opzichte van recreatiegebieden zoals het Westerpark en landschapsgebied De Bretten en is uitstekend bereikbaar via de weg, over het spoor en vanaf Luchthaven Schiphol. Na jaren van relatieve stagnatie heeft Sloterdijk centrum onlangs grote kantoorgebruikers zoals Booking.com en Netflix aangetrokken en wordt het gebied getransformeerd tot een gevarieerd hoogstedelijk en dynamisch gebied.

Recente berichten

Hong Kong duurste kantoorlocatie ter wereld

Hong Kong heeft Londen’s West End van de eerste plaats gestoten als duurste kantorenlocatie...

Cushman & Wakefield kiest Syrinx pr & communicatie als strategisch partner voor communicatie en public relations

Cushman & Wakefield heeft SyrinX pr & communicatie geselecteerd als strategisch partner v...

HighBrook Investors koopt Le Mirage in Utrecht

HighBrook Investors, een private equity vastgoedinvesteerder, heeft kantoorgebouw ‘Le Mirag...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR