Menu
Syrinx PR

Greystar start verhuur appartementen OurDomain Amsterdam Diemen

‘S GRAVENHAGE, 3 juni 2019 – Internationaal ontwikkelaar, belegger en vastgoedmanager Greystar is gestart met de verhuur van 696 luxe studio’s en tweekamer appartementen in Amsterdam Diemen met services en voorzieningen voor (young) professionals gericht op het middensegment van de huurwoningmarkt met huren variërend van 740 tot € 1100 per maand (exclusief servicekosten).

De appartementen zijn onderdeel van nieuwbouwcomplex OurDomain Amsterdam Diemen direct naast OurCampus – eveneens van Greystar – met 1.022 appartementen voor studenten. Op het terrein van OurCampus bevinden zich gemeenschappelijke voorzieningen zoals een living & garden, study rooms, fitness, een launderette en een servicedesk voor bewoners. Daarnaast zijn er commerciële voorzieningen waaronder een supermarkt, restaurants, een beautysalon & kapper, fietsenwinkel, tandarts en een huisartsenpraktijk. Deze voorzieningen zijn ook toegankelijk voor de bewoners van OurDomain Amsterdam Diemen.

Door de schaalvoordelen die Greystar kan realiseren wordt een uitgebreid totaalpakket aan services en voorzieningen betaalbaar en tegen aanzienlijk lagere prijzen dan individueel kan worden gerealiseerd, aangeboden aan de bewoners. Hiermee wordt een aantrekkelijke all-in woonlast geboden met precies die voorzieningen die passen bij de lifestyle van de huidige generatie stedelingen.

De verhuur en oplevering van de hoogwaardige en luxe appartementen van OurDomain Amsterdam Diemen is het eerste project van in totaal vijf OurDomain- projecten in de portefeuille van Greystar in Nederland met een totale omvang van circa 6.000 appartementen. De studio’s en tweekamer appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en bieden services en voorzieningen zoals horeca, retail, pick-up points, en fitness. Het complex ligt direct naast trein en metrostation Diemen Zuid, op circa 15 minuten van Amsterdam Centraal Station en slechts 10 minuten reisafstand van de Amsterdamse Zuidas.

Stedelijk woonconcept OurDomain

Het OurDomain-concept van Greystar is gericht op stedelingen met een dynamische levensstijl. Het concept biedt bewoners een aantrekkelijke woonbeleving met gemaksvoorzieningen tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Bewoners kunnen met al hun vragen terecht bij de sevice desk met 24/7 bewaking in het gebouw en diensten zoals nutsvoorzieningen en een internet & TV abonnement zijn bij de verhuur al voor hen geregeld. De appartementen worden volledig woonklaar opgeleverd met hoogwaardige keuken en badkamer, vloer- en wandafwerking. Sommige appartementen zijn zelfs al gemeubileerd met slimme en fraai ontworpen maatwerkoplossingen. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals lounges, fitness, private cinema, flexibele werkruimte, gemeenschappelijk dakterras, privé ruimte met grote keuken, wasserette, elektrische deelauto’s en nog veel meer.

Recente berichten

WTC Magazine #7: WELCOME NEW WTC UTRECHT

WTC-Nederland heeft namens alle World Trade Centers in Nederland de zevende editie van Alliance M...

Property Marketing: De kracht van programmeren

  In 2014 stond gemiddeld bijna 17 procent van de kantoren in Nederland leeg, dat is bijna 8...

Gezamenlijke persverklaring: HighBrook Investors en Breevast investeren samen in Mesdag Delta Portfolio

LONDON, 16 april 2018 – Een vennootschap van HighBrook Investors, een private equity vastgo...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR