Menu
Syrinx PR

Annika Matto gestart bij Syrinx PR & Communicatie

Annika Matto is op 5 februari 2018 gestart als junior adviseur bij Syrinx PR & Communicatie. Annika gaat zich focussen op pr en marketingactiviteiten voor het bureau zelf en zal daarnaast assisteren bij pr en communicatieopdrachten voor klanten in de vastgoedsector. Annika zit momenteel in de eindfase van haar studie International Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft onder meer ervaring opgedaan bij communicatiebureau Sterk Werk in Rotterdam.

Ingrid Wallisch, eigenaar en oprichter van Syrinx PR & Communicatie: "In 2015 hebben we de keuze gemaakt om ons volledig te richten op de vastgoedsector. Die positionering heeft Syrinx een sterke positie binnen de vastgoedwereld opgeleverd en een forse groei in onze opdrachtenportefeuille. Met de aanstelling van Annika hebben we de capaciteit en vakkundigheid in huis om de bekendheid en positie van ons eigen bureau verder uit te bouwen en parallel daaraan gestaag te blijven groeien.”

Syrinx PR & Communicatie ondersteunt en adviseert vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig bij pr, marketing en communicatievraagstukken. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer Cushman & Wakefield, HighBrook Investors, HB Capital, Equity Estate en branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland.

Recente berichten

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouder...

New Bond Street gaat Champs Élysées voorbij met derde positie op wereldranglijst van duurste winkelstraten

Stijgende huurprijzen van winkelvastgoed hebben ervoor gezorgd dat New Bond Street in Londen de o...

Ingrid Wallisch op plek 22 van meest invloedrijke vastgoedvrouwen 2015

De vastgoedsector staat niet bekend om het hoge aantal vrouwen die een topfunctie bekleedt. Toch ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR