Menu
Syrinx PR

Action huurt in winkelcentrum Colmschate van HB Capital

Laren, 6 juni 2018 – Vandaag hebben Tjeerd Bartels, General Manager van Action Nederland en Richard Dallinga, managing director Real Estate van HB Capital, op de vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam de handtekening gezet onder een tienjarige huurovereenomst voor de huur van een nieuwe Action winkel in winkelcentrum Colmschate in Deventer. De overeenkomst betreft de huur van ruim 1.000 m2 winkelruimte op de eerste verdieping van een nieuw te bouwen winkelunit aan het centrale plein van het winkelcentrum. Action opent de nieuwe winkel in maart 2019. 

Action opent de winkel in het vernieuwde winkelcentrum Colmschate dat door eigenaar HB Capital volledig wordt vernieuwd en uitgebreid. Het winkelcentrum wordt compacter, alle gevels en puien worden vernieuwd en een nieuw centraal plein met Brasserie en diverse verswinkels biedt bezoekers een nieuwe, aangename verblijfsplek in de wijk. In 2019 wordt de laatste fase afgerond. 

Richard Dallinga, Managing Director Real Estate bij HB Capital, zegt: “Ons doel is om langjarig te investeren in de kwaliteit van winkelcentrum Colmschate en samen met de ondernemers een compleet aanbod en een comfortabel centrum te bieden voor onze bezoekers. Action past heel goed in de mix van winkels die wij nastreven in Colmschate”. 

Richard Reulink, namens DVP Planontwikkeling en in opdracht van HB Capital verantwoordelijk voor de verhuur en de planvorming, zegt: “Inmiddels zijn er al 30 winkels vernieuwd, vergroot en/of verhuisd. Met de heropening van de vergrote Albert Heijn deze week en de komst van Action begin volgend jaar, bereiken we een nieuwe mijlpaal in de vernieuwing van Colmschate”.

De nieuwe winkel in Colmschate is de tweede winkellocatie die Action van HB Capital huurt. Eind mei van dit jaar opende Action in het winkelcentrum Miro-center in Enschede, een winkelcentrum dat ook in eigendom is van HB Capital.

Recente berichten

Greystar, Gemeente Amsterdam en Blauwhoed tekenen meerjarige samenwerkingsovereenkomst

Greystar, Blauwhoed en de gemeente Amsterdam bezegelden vandaag op vastgoedbeurs PROVADA in Amste...

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouder...

Wat Job heeft is zeldzaam

[t]Huis is het magazine van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het magazine vertelt de verhalen van...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR