Menu
Syrinx PR

Syrinx verzorgt Property Marketing voor gebouw Delftse Poort Rotterdam

Op 21 april 2015 organiseerde Syrinx de officiële heropening van Delftse Poort in Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam feliciteerde eigenaar CBRE Global Investors na de onthulling van het logo met het vernieuwende concept dat in deze multi-tenant locatie is uitgerold. Zo’n 325 Rotterdamse ondernemers waren te gast bij de opening en genoten aansluitend van een voortreffelijk ontbijt in The World, de internationale foodcourt in Delftse Poort die op 8 april de deuren opende voor alle Rotterdammers.

CBRE Global Investors en mede-eigenaar KanAm Grund geven het gebouw na 25 jaar terug aan de stad door er unieke, typisch Rotterdamse retail te bieden en events en activiteiten te gaan organiseren. Gisteren maakten we bekend dat modemerk NAN en Granny’s Finest de eerste retailers zijn in het gebouw. Daarnaast is er Pop-up barbier Mudly’s de hele week aanwezig en actief in Delftse Poort.

Syrinx verzorgt de marketing van Delftse Poort in opdracht van CBRE Global Investors, internationaal vastgoedbelegger en manager van het Dutch Office Fund. Tevens verzorgt SyrinX alle PR activiteiten. De officiële opening op 21 april resulteerde binnen 24 uur in 12 nieuwsartikelen in key media.

Recente berichten

Bouw Tower Ten WTC Amsterdam officieel van start

Amsterdam, 19 november 2018 – Vanmiddag is het officiële startsein gegeven voor de nie...

Help! de pers wil een interview

Een interview met de pers is – meestal – de ultieme kans op aandacht vragen voor jouw...

Gebiedsmarketing voor Gemeente Vianen

Syrinx heeft van de gemeente Vianen het vertrouwen gekregen voor de marketing van een bedrijvente...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR