Menu
Syrinx PR

Syrinx pr & communicatie breidt uit

Groot-Ammers, 4 mei 2016 – Na de herstart in januari 2015 is Martine Mourik (22) per 1 mei 2016 gestart als Junior Communicatie Adviseur bij Syrinx PR & Communicatie. Martine richt zich op het managen van PR- en communicatieprojecten voor opdrachtgevers in de sectoren vastgoed en ICT. Daarnaast coördineert zij interne projecten zoals de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en de bouw van een nieuwe website die later deze maand worden gelanceerd. De uitbreiding van het team past bij de gestage, gezonde groei van het bureau door zowel uitbreiding van de opdrachtenportefeuille bij bestaande klanten als uitbreiding van de activiteiten voor nieuwe klanten.

Ingrid Wallisch, eigenaar van Syrinx, zegt over de benoeming: “Martine is afgestudeerd als Bachelor of Business Administration in Media aan de NHTV Breda. Tijdens haar studie werkte ze onder andere bij SimplyPR waar ze verantwoordelijk was voor de communicatie en PR van ‘beauty’ merken. Haar ervaring met evenementenorganisatie, communicatie en visual storytelling zijn belangrijke elementen voor het creëren van echte waarde voor onze opdrachtgevers die wij helpen bij het ontwikkelen en vertellen van hun eigen, onderscheidende verhaal.”

Syrinx PR & Communicatie heeft een sterke focus op de vastgoed- en ICT-sector. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer CBRE Global Investors, Cushman & Wakefield, Equity Estate, CGI, PrivacyPerfect, Gemeente Vianen en branchevereniging VGM NL. Syrinx PR & Communicatie is opgericht in 2004 en was tot en met 2015 een eenmanszaak.

Recente berichten

Burgemeester van Zanen opent WTC Utrecht

Eerder vandaag heeft Jan van Zanen, burgemeester van gemeente Utrecht, het nieuwe WTC aan het Sta...

Gezamenlijke persverklaring: HighBrook Investors en Breevast investeren samen in Mesdag Delta Portfolio

LONDON, 16 april 2018 – Een vennootschap van HighBrook Investors, een private equity vastgo...

Syrinx zoekt werkstudent pr & communicatie

Syrinx is op zoek naar een werkstudent pr & communicatie. Zoek jij ervaring in social me...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR