Menu
Syrinx PR

HighBrook Investors verwerft Blaak 333 in Rotterdam

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft het kantoorgebouw aan de Blaak 333 in Rotterdam via een onderhandse transactie verworven. Blaak 333 is een single-tenant kantoorgebouw op een prominente locatie in het Central Business District van Rotterdam. Het gebouw omvat 15.575 m2 kantoorruimte en is volledig verhuurd. De verkoopprijs wordt niet bekendgemaakt evenmin als de verkoper van het vastgoed. Deze transactie markeert HighBrook’s eerste investering in Rotterdam. De private equity investeerder is actief op zoek naar value-add investeringen in de Randstad in Nederland.

Wouter Stevens, Savills Netherlands, licht toe: “Blaak 333 is een herkenbaar gebouw op een uitstekende locatie in het Central Business District van Rotterdam. Het gebouw is volledig verhuurd aan één grote huurder, iets wat zeldzaam is binnen de Rotterdamse kantorenmarkt. Het is een uitstekende beleggingsmogelijkheid met waarde-aanvullende mogelijkheden. Omdat de beleggingsmarkt van Rotterdam in de lift zit, verwachten we volgend op deze verkoop de komende tijd meer activiteit binnen het CBD van Rotterdam.”

Savills adviseerde de verkoper in deze transactie. Equity Estate trad bij de aankoop op als adviseur van HighBrook Investors en is tevens mede-investeerder en asset management van het vastgoed.

About HighBrook Investors

 

HighBrook Investors´ is een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder gericht op value-add investeringen in de Verenigde Staten en West Europa. HighBrook managed een reeks samengestelde, gesloten fondsen vanuit kantoren in New York, Londen en Atlanta. Het bedrijf is een actieve investeerder op de Nederlandse vastgoedmarkt en heeft in de laatste 10 maanden zes transacties gesloten met een investeringsvolume boven de €160,000,000.

Recente berichten

De toekomst van vastgoedwaardering: waan van de dag of economische waarde?

Hoewel waarde en prijs – of waarderen en taxeren – uitwisselbare begrippen lijken heb...

Syrinx verzorgt Property Marketing voor gebouw Delftse Poort Rotterdam

Op 21 april 2015 organiseerde Syrinx de officiële heropening van Delftse Poort in Rotterdam....

Cushman & Wakefield rapporteert impact COVID-19 op Europese Hotelmarkt

AMSTERDAM, 7 april 2020 – De nieuwste rapportage van internationaal ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR