Menu
Syrinx PR

HighBrook Investors koopt Le Mirage in Utrecht

HighBrook Investors, een private equity vastgoedinvesteerder, heeft kantoorgebouw ‘Le Mirage’ in Utrecht gekocht van Rockspring Property Investment Managers LLP (“Rockspring”), een onderneming van PATRIZIA. Een investeringsvolume wordt niet bekendgemaakt.

‘Le Mirage’ ligt bij het Europaplein aan de Vliegend Hertlaan 15-97 in Utrecht om de hoek van de Europalaan en Beneluxlaan. Het hoogwaardige, duurzame kantoorgebouw is een landmark in Utrecht. Verdeeld over 21 verdiepingen omvat het kantoor circa 18.500 m2 kantoorvloer en 325 parkeerplekken in de parkeergarage.

Laurien van Wieringen, Hoofd Asset Management Benelux van Rockspring: "Met een proactief asset management plan hebben we in korte tijd de bezettingsgraad in het kantoorgebouw verhoogd en waarde voor onze klanten toegevoegd. Hoewel ruim voor onze initiële planning, geloven wij dat dit het juiste moment is om het rendement te verzilveren, nu ook de gebruikersvraag in grote Nederlandse steden buiten Amsterdam sterke groei laten zien.”

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Houthoff traden op als adviseurs van HighBrook Investors. Rockspring is in deze transactie geadviseerd door CBRE en KPMG en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Equity Estate adviseerde HighBrook in deze transactie en is tevens verantwoordelijk voor het Asset Management van ‘Le Mirage’.

Recente berichten

HB Capital verkoopt distributiecentrum Raamdonksveer

Investeringsmaatschappij HB Capital heeft het distributiecentrum in Raamsdonksveer verkocht aan I...

Meer dan 600 Utrechters bezoeken WTC Utrecht tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere pro...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR