Menu
Syrinx PR

DZAP Groep neemt branchegenoot HIP Studio over

Naarden, 3 mei 2018 – Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau DZAP Groep (DZAP) heeft branchegenoot HIP Studio overgenomen. Concept- en interieurontwerpbureau HIP Studio is gevestigd in Abcoude en overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment. DZAP neemt HIP Studio over inclusief het volledige team. Het bureau blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude. HIP Studio heeft met de overname direct toegang tot de organisatie van DZAP, terwijl DZAP per direct gebruik maakt van de expertise, creativiteit en het brede, aanvullende scala aan leveranciers van HIP Studio.

HIP Studio heeft een sterke reputatie opgebouwd met aansprekende interieurprojecten. Recent tekende het bureau voor het ontwerp en de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam, een project dat is bekroond met tal van nominaties voor prestigieuze, internationale designprijzen.

Edward Vis, directeur-eigenaar van DZAP: “Samen met de recente start van DRIVE
- the impact of hospitality - dat gericht is op gastvrijheidsbeleving en gastvrijheidsconcepten, is ook de overname van HIP Studio een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van DZAP. Waar DRIVE vooral een verdieping is van onze dienstverlening, is HIP Studio een verbreding van ons werkveld. Dit betekent dat we bestaande opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn en dat we van toegevoegde waarde zijn voor toekomstige opdrachtgevers in nieuwe segmenten zoals de hospitality sector.”

Wim en Maxine Hoopman, creatieve directie van HIP Studio: “HIP Studio en DZAP zijn sterk complementair aan elkaar. DZAP geeft ons een entree in nieuwe marktsectoren en de omvang en slagkracht om grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren. Wij hebben altijd de ambitie gehad om toonaangevend te zijn in de sector en dat kunnen we binnen DZAP versneld waarmaken.”

Over DZAP

DZAP is een advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau gevestigd in Naarden. Sinds 1995 werkt het bureau vooral voor eigenaren en gebruikers van kantoorgebouwen voor wie ze aansprekende gebouwen en eigentijdse, vaak spraakmakende interieurs ontwerpt en realiseert. DZAP telt 50 medewerkers en heeft een vooraanstaande positie op de Nederlandse markt voor commercieel vastgoed. Voor meer informatie zie www.dzap.nl.

Recente berichten

Syrinx aan de slag voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt sinds kort pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouder...

HB Capital verhuurt winkel in Spijkenisse aan Miss Etam

HB Capital heeft een huurovereenkomst gesloten met fashionretailer Miss Etam voor de huur van cir...

Joint press statement: HighBrook Investors and Breevast jointly invest in Mesdag Delta Portfolio

LONDON, 16 april 2018 – An affiliate of HighBrook Investors, a real estate private equity f...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR