Menu
Syrinx PR

Cushman & Wakefield kiest Syrinx pr & communicatie als strategisch partner voor communicatie en public relations

Cushman & Wakefield heeft SyrinX pr & communicatie geselecteerd als strategisch partner voor de communicatieactiviteiten van de Nederlandse organisatie. De samenwerking richt zich op het realiseren van een sterk imago van de vastgoedadviseur door het actief uitdragen van een eigen visie op de veranderende vastgoedmarkt. Daarbij zal, met het oog op verdere internationalisering, nauw worden samengewerkt met Cushman & Wakefield EMEA. Ingrid Wallisch, eigenaar van SyrinX en afkomstig van JLL, is binnen de samenwerking verantwoordelijk voor strategisch communicatieadvies aan de partners en specialisten van Cushman & Wakefield. Samen met Joni Moorees, communicatieadviseur bij Cushman & Wakefield, draagt SyrinX bovendien zorg voor het opstellen en uitvoeren van het communicatiebeleid.

Jeroen Lokerse, Managing Director van Cushman & Wakefield: “Wij zochten heel nadrukkelijk een sterke en ervaren partner om onze organisatie het profiel te geven dat past bij onze visie, marktpositie en ambities. Het afgelopen jaar hebben wij een forse groei doorgemaakt. We hebben stevig geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze mensen en in de uitbreiding van ons team met de beste mensen in het vak. Met het aantrekken van Ingrid Wallisch en haar bureau zijn we in staat om onze boodschap, ons eigen verhaal, actief en effectief uit te dragen. Daarmee positioneren we ons op het niveau dat past bij een van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.”

De samenwerking met SyrinX gaat per direct in. De werkzaamheden worden primair uitgevoerd door Ingrid Wallisch met waar nodig ondersteuning van de communicatieadviseurs van het SyrinX-team.

Recente berichten

Equity Estate benoemt Bert van den Hoek in Raad van Commissarissen

De aandeelhouders van Equity Estate, specialist in Asset Management en Management Services in vas...

Maandag® Interim Professionals kiest voor Quarter Plaza

HighBrook Investors heeft een huurovereenkomst gesloten met Maandag® Interim Professionals vo...

Ingrid Wallisch op plek 22 van meest invloedrijke vastgoedvrouwen 2015

De vastgoedsector staat niet bekend om het hoge aantal vrouwen die een topfunctie bekleedt. Toch ...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR