Menu
Syrinx PR

Meer dan 600 Utrechters bezoeken WTC Utrecht tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere projecten stonden de deuren van WTC Utrecht wagenwijd open voor het publiek. En met succes, meer dan 600 bezoekers namen een kijkje in het gloednieuwe kantoorgebouw.

Op de meest centrale locatie van Nederland is onlangs de bouw van het nieuwe WTC Utrecht afgerond. Een modern en duurzaam kantoorgebouw van 18 verdiepingen en bijna 30.000 m2 kantoorruimte. Binnenkort de thuisbasis van veelbelovende organisaties en ambitieuze ondernemers die hun intrek gaan nemen in dit kantoorgebouw.

Maar voordat het zover is, was het aan de Utrechters om dit luxe en stijlvolle gebouw te aanschouwen. Tussen 10.00 en 16.00 uur konden bezoekers onder het genot van een kop koffie en livemuziek genieten van de service en sfeervolle ambiance van WTC Utrecht. Voor de kleintjes was er een Lego bouwplaats mét winactie en het recent geopende METRO City Kitchen stond klaar met heerlijke hapjes. 

Ieder half uur konden bezoekers aansluiten bij een rondleiding op de 18e verdieping. Daar vertelde eigenaar CBRE Global Investors en architect MVSA Architects meer over de bouw, het ontwerp en de duurzame technologieën. In een timelapse film kon worden teruggekeken op de bouw. 

Syrinx verzorgde het concept, de organisatie en de communicatie rondom de Dag van de Bouw voor WTC Utrecht in opdracht van CBRE Global Investors. Ook een event op komst? We denken graag met u mee!

Recente berichten

Greystar breidt OurDomain-portfolio uit in Merwedekanaalzone Utrecht

‘S-GRAVENHAGE, 11 juli 2018 - Internationaal ontwikkelaar, belegger en vastgoedmanager Grey...

Jan Verhaegh van Cushman & Wakefield op BNR Nieuwsradio over de Manufacturing Risk Index

Maandag 19 maart was Jan Verhaegh, Head of Industrial bij Cushman & Wakefield, te horen op BN...

HighBrook Investors verwerft Blaak 333 in Rotterdam

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft het kantoorgebouw...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR