Menu
Syrinx PR & Communicatie

Burgemeester van Zanen opent WTC

Op woensdag 12 september heeft Jan van Zanen, burgemeester van gemeente Utrecht, het nieuwe WTC aan het Stadsplateau 2 in Utrecht geopend. Dat deed hij samen met Ronald van der Waals, fondsmanager CBRE Global Investors, de nieuwe huurders, de architect MVSA Architects, bouwer BAM en diverse dienstverleners in het gebouw.

Lees verder

Grand Opening Quarter Offices in Sloterdijk

Op 31 mei vond de feestelijke officiële opening plaats van het nieuwe hoogwaardige work, live & play concept Quarter Offices. Drie gerenoveerde gebouwen, een uniek concept en 250 gasten. Met als resultaat: een onvergetelijk evenement. 

Lees verder

Wethouder Fleur Spijker opent Hestya Leiden

Samen met de bewoners en vastgoedontwikkelaar Green Real Estate, opende wethouder Spijkerop woensdag 13 oktober het nieuwe wooncomplex Hestya voor beschermd wonen in de Lammenschansdriehoek in Leiden.

Symposium ‘Celebrating the Future of Urban Living’ in OurDomain Amsterdan South East

Op vrijdag 12 november vond het 'Symposium ‘Celebrating the Future of Urban Living’ plaats, met aansluitende de feestelijke, officiële opening van OurDomain Amsterdam South East.

Het PR bureau voor
de vastgoedbranche

En wel hierom...

1. Bouwers van reputaties Wij helpen met het ontwikkelen en communiceren van een authentiek, geloofwaardig en uniek verhaal. Een verhaal dat laat zien wie u bent en waar u voor staat. Bekijk onze diensten...
2. Specialisten in vastgoed Met twintig jaar ervaring in de sector zijn wij als geen ander in staat vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig te adviseren en bij te staan. Bekijk onze succesverhalen...
3. Boutique-bureau Wij zijn een boutique-bureau voor de vastgoedmarkt. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg voor een full-service aanbod. We bieden de ideale mix van waarde creëren en plezierig samenwerken. Lees meer over Syrinx...
Issues agenderen CBRE GI
Marktveldplein Vught GREEN
OurDomain Amsterdam South East Greystar
6 Feet Office Cushman & Wakefield
De toekomst van LinkedIn CBRE Global Investors
Website teksten op basis van de customer journey NVM

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op.

Wij bouwen merken en beschermen reputaties

Integer, professioneel en slagvaardig

Werken met Syrinx is werken met dé specialisten in vastgoedcommunicatie. Een sector in transformatie, waar de spelregels razendsnel veranderen met grote druk op vernieuwing en verandering. Waar gebouwen en gebieden niet meer zonder een unieke positionering kunnen. Waar reputaties kwetsbaar zijn omdat bestuurders in glazen huizen wonen en daden onder een vergrootglas liggen. En waar de roep om transparantie leidt tot disruptie van de sector. Wij kennen de kansen en de valkuilen.

Werken met Syrinx is werken met professionals die verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen. We inspireren door anders te kijken, houden scherp door van buitenaf te spiegelen en ontzorgen met een slagvaardige aanpak. Met communicatie die waarde creëert en bijdraagt aan de strategische doelen van uw organisatie. Of dit gaat om de positionering van een gebouw of gebied, de reputatie van een persoon, merk of dienst of het creëren van begrip en vertrouwen bij uw doelgroepen. 

Laatste nieuws Wij zijn verhuisd!

Van een kamer in een serviced office space op de begane grond, zijn we vanaf maandag 29 november gehuisvest in een prachtig Loft Office van 100 m2 op de 3e verdieping van een monumentaal pand op Westplein 9a in Rotterdam. Recht tegenover de charmante Veerhaven, aan de voet van de Maas in het Scheepvaartkwartier met uitzicht over de Manhattan-like skyline van de heerlijke stad Rotterdam.Een plek waar we ons thuis voelen, waar we meer ruimte hebben voor onszelf en de professionals in onze flexibele schil die regelmatig met veel plezier een dag bij ons doorbrengen. Welkom op ons...

Lees meer Meer nieuws
Syrinx PR & Communicatie