Menu
Syrinx PR

Het team van Syrinx

Syrinx is klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg voor een full-service aanbod.
Het team bestaat uit een harde kern van specialisten omringd door een flexibele schil van partners 
die we flexibel kunnen inzetten op basis van uw behoeften. 

Oprichter & Senior Consultant

Ingrid Wallisch

Ingrid is een senior communicatie-expert met 25 jaar aan ervaring in PR en communicatie, waarvan bijna 20 jaar in de vastgoed sector.

Consultant

Nick Vermeent

Nick is pr- & communicatie consultant en sinds juni 2020 verantwoordelijk voor het managen van PR- en communicatieprojecten. 

Partner Syrinx

Martine Mourik

Als voormalig pr- en communicatie consultant bij Syrinx PR, kent Martine de klanten én vastgoedmarkt als geen ander. Sinds 2020 is zij een vaste partner op het gebied van content.

Partner Syrinx

Paul Kok

Paul heeft een (zeer) lange en brede staat van dienst als adviseur communicatiestrategie- en ontwikkeling, ook in de vastgoedsector.

Partner Syrinx

Marty Schoutsen

Marty bedenkt en ontwerpt de visuele identiteit van bijzondere gebieden, corporate organisaties, gebouwen en evenementen. 

Partner Syrinx

Dorrit Peters

Dorrit is een ervaren adviseur die haar rol pakt bij het managen van diverse grote, complexe communicatieprojecten en heeft een stevige achtergrond in de vastgoedsector.

Partner Syrinx

Erik de Boer

Erik heeft een sterk track record in het maken van (journalistieke) producties. Na zijn periode bij het FD werkte hij 16 jaar als gedelegeerd hoofdredacteur voor PropertyNL.

Kennismaken met de specialisten van Syrinx?

Syrinx PR