Menu
Syrinx PR

Belang van Citymarketing

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u succesvol de concurrentieslag kunt aangaan met andere regio’s of steden? Met Syrinx PR, de specialist in citymarketing, staat u er niet alleen voor. Door middel van grondige analyses en uitgekiende strategieën, ondersteunen wij u in het ontdekken èn maximaal benutten van het onderscheidend vermogen van de regio die u op de kaart wilt zetten. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in uiteenlopende projecten, beschikken wij over de juiste know-how om voor elke situatie een tailormade en effectieve citymarketing strategie te formuleren.

Complexiteit van citymarketing

De complexiteit van citymarketing wordt soms onderschat. Men is in de veronderstelling dat een catchy slogan, krachtige huisstijl of een sprankelende website volstaat. Dit is uiteraard niet voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Citymarketing vraagt om een holistische aanpak waarbij de behoefte en doelstellingen van u en de belanghebbenden centraal staan. Alleen zo kan een doordachte positionering gerealiseerd worden waarmee u bezoekers kunt aantrekken en behouden. Bovendien kan hiermee het draagvlak en de betrokkenheid onder de doelgroep versterkt worden.

Wat onderzoekt Syrinx PR om tot een citymarketing strategie te komen?

Een grondige analyse vormt het fundament van een succesvolle citymarketing strategie. Daarom signaleren èn besteden wij aandacht aan diverse facetten die van invloed zijn op de resultaten zoals de visie, middelen en positionering. Daarom voeren wij – afhankelijk van het project – diverse onderzoeken uit. Denk hierbij aan concurrentieonderzoek, doelgroeponderzoek, mediaonderzoek en onderzoek naar de burgerparticipatie.

Ontdek de kracht van een succesvolle citymarketing strategie

U wilt uw regio neerzetten als een sterk en onderscheidend merk? Dan gaat Syrinx graag met u in gesprek om uw wensen en doelstellingen te vertalen naar een succesvolle citymarketing strategie. Neem hiervoor contact met ons op.

Wist u dat wij ook specialist zijn in crisiscommunicatie en perscommunicatie?

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Syrinx PR