Menu
Syrinx PR & Communicatie
PR & communicatie

Hartverscheurende, maar hoopvolle verhalen

Syrinx werkt alweer enkele jaren pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Een veilige haven om zo dicht mogelijk bij j...

De hartverscheurende maar hoopvolle verhalen van Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Syrinx werkt alweer enkele jaren pro deo voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Het huis waar ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Een veilige haven om zo dicht mogelijk bij je zieke kind in de buurt te zijn, een plek waar ze tot rust kunnen komen en steun vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

[t]Huis, het magazine dat vier keer per jaar verschijnt, vertelt de verhalen van de ouders, broertjes en zusjes van deze zieke kinderen. Hoe zijn ze bij het huis terecht gekomen, hoe hebben zij het huis ervaren en bovenal: hoe gaat het nu met ze? Syrinx is gevraagd om deze hartverscheurende maar ook hoopvolle verhalen op papier te zetten.

Inmiddels hebben we al meerdere families mogen interviewen. Het laatste interview was met de familie Aziz. Hun dochter Alvera kreeg zuurstofgebrek tijdens de geboorte en kan nu, twee jaar later, nog steeds niet zelfstandig ademhalen en zit vast aan een beademingsapparaat. Ze brengt de eerste twintig maanden van haar leven door in het Emma Kinderziekenhuis. Haar ouders en twee oudere dochters brengen elke schoolvakantie door in het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam, alle andere dagen rijden ze elke dag op en neer. Gelukkig is Alvera momenteel wel thuis en kan ze met behulp van 24-uurs zorg de tijd samen met haar ouders en zusjes doorbrengen. Het interview verschijnt in de voorjaarseditie van het blad.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is een term die we vaak tegenkomen in de vastgoedbranche. Bij Syrinx nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen ook serieus. Wij zetten ons in voor de maatschappij door onze kennis en kunde pro deo aan te bieden aan goede doelen.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie