Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouwmarketing

Opening

Op 12 september 2018 vond de opening van het nieuwe WTC aan het Stadsplateau 2 in Utrecht plaats. Het gebouw werd geopend door Jan van Zanen, die samen met Ronald van der Waals, fondsmanager CBRE Global Investors, en de nieuwe huurders, betrokken ...

Jan van Zanen opent WTC Utrecht

Op 12 september 2018 vond de opening van het nieuwe WTC aan het Stadsplateau 2 in Utrecht plaats. Het gebouw werd geopend door Jan van Zanen, die samen met Ronald van der Waals, fondsmanager CBRE Global Investors, en de nieuwe huurders, betrokken partijen en diverse dienstverleners in het gebouw, de officiële openingshandeling verrichtte.

Onder opzwepende klanken van de Utrechtse band Kensington, gemixt door de Utrechtse DJ Rai dansten twee acrobaten tegen de gevel van het gebouw. Na de officiële opening was er een feestelijke borrel met Utrechtse invloeden waaronder het in Utrecht gebrouwen Maximus Bier en hapjes van Vermaat.  

Syrinx heeft in opdracht van CBRE Global Investors de organisatie en de communicatie van de opening verzorgd. Van concept tot uitvoering. Syrinx deed dat in samenwerking met Maison van de Boer. De PR-inspanningen leverde publicaties op in o.a. nationale pers (de Telegraaf, AD.nl, Nu.nl), regionale pers (RTV Utrecht, Duic.nl, AD Utrechts Nieuwsblad, Telegraaf Utrecht regio) en de vakpers (Architectenweb.nl, PropertyNL.com, Vastgoedjournaal.nl). 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie