Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouw- en gebiedsmarketing

Marktveldplein Vught

Woonwinkelgebied Marktveldplein markeert de metamorfose van het oostelijke deel van het centrum van Vught. Een ontwikkeling die zorgt voor een prachtige nieuwe bestemming van het dorpshart die wonen, winkelen en socializen en ontmoeten op een stij...

Nieuwbouwproject Marktveldplein in Vught: heldere communicatie richting omwonenden

Woonwinkelgebied Marktveldplein markeert de metamorfose van het oostelijke deel van het centrum van Vught. Een ontwikkeling die zorgt voor een prachtige nieuwe bestemming van het dorpshart die wonen, winkelen en socializen en ontmoeten op een stijlvolle manier combineert. Het is een omvangrijk plan met 87 kwalitatief hoogwaardige en vooral ook duurzame nieuwbouwappartementen en penthouses, twaalf moderne winkels, twee aantrekkelijke horecavoorzieningen en een grote, groene daktuin op de Albert Heijn supermarkt.

Net als in elk (nieuw)bouwtraject is het van belang dat omwonenden adequaat op de hoogte worden gebracht en gehouden van de plannen en werkzaamheden rondom de bouw. Dit geldt zeker ook voor Vught waar winkelcentrum de Marktveldpassage na 50 jaar plaats zal maken voor het nieuwe woonwinkelgebied en waar een jarenlang proces van planvorming en afstemming vooraf ging aan de huidige plannen. Syrinx is door GREEN Real Estate, ontwikkelaar van Marktveldplein, geselecteerd om de omgevingscommunicatie en alle PR rondom het project handen en voeten te geven.

Syrinx houdt de bewoners betrokken met bewonersbrieven, een website, social media, advertenties in de lokale huis-aan-huis krant en een heuse eigen Marktveldpleinkrant met daarin de meest actuele informatie over het nieuwbouwproject, achtergrondinformatie en leuke interviews met ondernemers en bewoners. De lokale en regionale media worden op de hoogte gehouden met persberichten, interviews en uitnodigingen bij belangrijke mijlpalen in het project en er is goede samenwerking en afstemming met gemeente Vught. Uiteraard was Syrinx ook de partij die GREEN en gedelegeerd ontwikkelaar Bouwaccent bijstond in de communicatie gedurende de bezwaarprocedures.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie