Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouw- en gebiedsmarketing

Start Bouw Tower Ten

Gelegen aan de Amsterdamse Zuidas, de meest succesvolle kantorenlocatie van Nederland en een van de meest populaire vestigingslocaties voor bedrijven, ligt WTC Amsterdam: een dynamische commerciële ‘wereldstad’, bevolkt door zo&rs...

Een tiende toren voor WTC Amsterdam

Gelegen aan de Amsterdamse Zuidas, de meest succesvolle kantorenlocatie van Nederland en een van de meest populaire vestigingslocaties voor bedrijven, ligt WTC Amsterdam: een dynamische commerciële ‘wereldstad’, bevolkt door zo’n driehonderd bedrijven. WTC Amsterdam telt op dit moment 125.000 m2 aan kantoorruimte en maar liefst negen torens. In 2021 mogen ze daar nóg een toren bij tellen: TOWER TEN.

De nieuwbouw omvat 32.000 m2 kantoorruimte verdeeld over 22 verdiepingen. Tevens wordt de bestaande toren van 17.000 m2 op de hoek van Strawinskylaan/Beethovenlaan volledig gerenoveerd. Om dit te vieren werd Syrinx gevraagd de Start Bouw van Tower Ten te organiseren. 

Het event vond plaats op 19 november 2018, met de deels ontmantelde D-toren als eventlocatie. Na ontvangst gaven Sandra Thesing, Adjunct Directeur Amsterdam Zuidas en Ronald van der Waals, fondsmanager van het CBRE Dutch Office Fund, gezamenlijk het officiële startsein voor de bouw. Met videomapping werden bezoekers meegenomen op reis naar 2021, het jaar waarin ‘Tower Ten’ zal worden geopend.

Het is geen alledaagse opdracht: maak in korte tijd van een deels ontmantelde kantoortoren een eventlocatie. Samenwerking tussen alle partijen (opdrachtgever, techniek, facility en bouwverantwoordelijken) was dan ook essentieel. Terwijl de voorbereidingen voor de bouw al in volle gang waren, moest er een spectaculair event neergezet worden. Syrinx verzorgde de afstemming en aansturing, maar ook de communicatie en de PR. 

We kijken uit naar 2021!

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie