Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouw- en gebiedsmarketing

Heropening

Op 21 april 2015 organiseerde Syrinx de officiële heropening van Delftse Poort in Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam feliciteerde eigenaar CBRE Global Investors na de onthulling van het logo met het vernieuwende concept dat...

Van gesloten bolwerk naar open icoon

Op 21 april 2015 organiseerde Syrinx de officiële heropening van Delftse Poort in Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam feliciteerde eigenaar CBRE Global Investors na de onthulling van het logo met het vernieuwende concept dat in deze multi-tenant locatie is uitgerold. Zo’n 325 Rotterdamse ondernemers waren te gast bij de opening en genoten aansluitend van een voortreffelijk ontbijt in The World, de internationale foodcourt in Delftse Poort die op 8 april de deuren opende voor alle Rotterdammers. 

CBRE Global Investors en mede-eigenaar KanAm Grund gaven het gebouw na 25 jaar terug aan de stad door er unieke, typisch Rotterdamse retail te bieden en events en activiteiten te gaan organiseren. Modemerk NAN en Granny’s Finest werden de eerste retailers in het gebouw. Daarnaast was Pop-up barbier Mudly’s de hele week aanwezig en actief in Delftse Poort.

De officiële heropening van Delftse Poort was onderdeel van het totale property marketingplan dat Syrinx ontwikkelde en uitvoerde in opdracht van CBRE Global Investors, internationaal vastgoedbelegger en manager van het Dutch Office Fund.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie