Menu
Syrinx PR & Communicatie
PR & Communicatie

Jeroen Lokerse: (thought) leader in de vastgoedmarkt

Thought leader worden is niet eenvoudig. Je moet het niet alleen claimen, maar ook verdienen. Je moet het kunnen onderbouwen met bewijzen uit de organisatie en bovendien moeten stakeholders het ook erkennen. Een organisatie die weet hoe dit moet i...

Jeroen Lokerse: (thought) leader in de vastgoedmarkt

Thought leader worden is niet eenvoudig. Je moet het niet alleen claimen, maar ook verdienen. Je moet het kunnen onderbouwen met bewijzen uit de organisatie en bovendien moeten stakeholders het ook erkennen. Een organisatie die weet hoe dit moet is Cushman & Wakefield. Met Jeroen Lokerse als kopman en Syrinx als strategisch adviseur. Hoe? Door innovatief, uitgesproken en relevant te zijn.

Voor Cushman & Wakefield is Ingrid Wallisch strategisch adviseur en extern manager voor alle pr en communicatieactiviteiten van de Nederlandse organisatie. Hierin ligt de focus op het bouwen en continu versterken van de reputatie van de organisatie door middel van effectieve pr-strategiën. Rondom nationale en internationale publicaties verzorgt Syrinx de messaging, de PR en de marketingstrategie. Het is een belangrijke basis om invulling te geven aan Thought Leadership: het uitdragen van visie en het delen van kennis met klanten en strategische partners om verdere groei en innovatie mogelijk te maken. Met als uitgangspunt transparant te zijn over wat de organisatie kan en weet door ‘best practices’ en visie te delen met klanten in het bijzonder en de markt in het algemeen.

Met het aantrekken van Ingrid Wallisch en haar bureau zijn we in staat om onze boodschap, ons eigen verhaal, actief en effectief uit te dragen. Daarmee positioneren we ons op het niveau dat past bij een van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

"Jeroen Lokerse, CEO van Cushman & Wakefield: “Wij zochten heel nadrukkelijk een sterke en ervaren partner om onze organisatie het profiel te geven dat past bij onze visie, marktpositie en ambities. De afgelopen jaren hebben wij een forse groei doorgemaakt. We hebben stevig geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze mensen en in de uitbreiding van ons team met de beste mensen in het vak. Dat is een goede basis om nu verder te investeren in onze reputatie."

 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie