Menu
Syrinx PR
Corporate communicatie

Marketing Manager

Voor Cushman & Wakefield is Ingrid Wallisch strategisch adviseur en extern manager voor alle pr, marketing en communicatieactiviteiten van de Nederlandse organisatie. Hierin ligt de focus op het bouwen en continu versterken van de reputat...

Marketing Manager Cushman & Wakefield

Voor Cushman & Wakefield is Ingrid Wallisch strategisch adviseur en extern manager voor alle pr, marketing en communicatieactiviteiten van de Nederlandse organisatie. Hierin ligt de focus op het bouwen en continu versterken van de reputatie van de organisatie door middel van effectieve pr-strategiën, relatiemarketing & events en interne communicatie. In deze rol werkt Ingrid nauw samen met het EMEA-marketing team van Cushman & Wakefield en is ze verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van pan-Europese activiteiten vanuit de Nederlandse vestiging.

Rondom nationale en internationale publicaties verzorgt Syrinx de messaging, de PR en de marketingstrategie van Cushman & Wakefield in Nederland. Het is een belangrijke basis om invulling te geven aan Thought Leadership: het uitdragen van visie en het delen van kennis met klanten en strategische partners om verdere groei en innovatie mogelijk te maken. Met als uitgangspunt transparant te zijn over wat de organisatie kan en weet door 'best practices' en visie te delen met klanten in het bijzonder en de markt in het algemeen. 

Op het gebied van relatiemarketing is Syrinx verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategiën en concepten die gericht zijn op het behouden en versterken van klantrelaties. Hiervoor ontwikkelen we activiteiten die bijdragen aan de doelstellingen van beide partijen: Cushman & Wakefield èn de relaties. Ook hierin is het streven om steeds opnieuw een inspiratiebron te zijn voor de relaties en dialoog en samenwerken met en tussen stakeholders te entameren. 

Met het aantrekken van Ingrid Wallisch en haar bureau zijn we in staat om onze boodschap, ons eigen verhaal, actief en effectief uit te dragen. Daarmee positioneren we ons op het niveau dat past bij een van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

"Jeroen Lokerse, CEO van Cushman & Wakefield: “Wij zochten heel nadrukkelijk een sterke en ervaren partner om onze organisatie het profiel te geven dat past bij onze visie, marktpositie en ambities. De afgelopen jaren hebben wij een forse groei doorgemaakt. We hebben stevig geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze mensen en in de uitbreiding van ons team met de beste mensen in het vak. Dat is een goede basis om nu verder te investeren in onze reputatie."

 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR