Menu
Syrinx PR & Communicatie
Corporate Communicatie

Issues agenderen

De problematiek op de woningmarkt is complex en de reguleringsdrang binnen landelijke en lokale politiek groot als het gaat om nieuwbouw en verduurzaming van bestaande woningen in het middensegment van de woningmarkt. CBRE Global Investors, een va...

Issues agenderen en de organisatie profileren

De problematiek op de woningmarkt is complex en de reguleringsdrang binnen landelijke en lokale politiek groot als het gaat om nieuwbouw en verduurzaming van bestaande woningen in het middensegment van de woningmarkt. CBRE Global Investors, een van de grootste woninginvesteerders namens pensioenfondsen en levensverzekeraars, heeft een duidelijke visie op hoe de problemen op de woningmarkt vlot getrokken kunnen worden. Een visie gebaseerd op samenwerken, moedige besluiten nemen en vooral de bouw van nieuwe woningen stimuleren.

Om belemmerende factoren op de woningmarkt voor huurwoningen in het middensegment te agenderen bij overheid en politiek, schreef Syrinx namens CBRE Global Investors een serie blogs over hoe de huidige impasse op de woningmarkt kan worden doorbroken. Onder de titel ‘Politiek wees moedig!’ zijn in een serie blogs de ‘hete hangijzers’ geagendeerd: van langdurige inspraakprocedures en beperkende regelgeving tot en met het Heilige Huisje Hypotheekrenteaftrek.  

De serie van in totaal zes blogs is gepubliceerd op LinkedIn in de aanloop naar de verkiezingen op 17 maart 2021 en rondom de formatie van een nieuw kabinet. Syrinx realiseerde met de organische campagne meer dan 12.000 impressies en een CTR  van bijna 10% wat een resultaat ver boven de benchmark is.

Lees de serie blogs op LinkedIn: ‘Incrementele of exponentiële groei?’, ‘Bouw de stad’, ‘Inspraak in de stad’, ‘Voorkom dat het kind met het badwater wordt weggegooid’, ‘Betaalbare woningen in plaats van Heilige Huisjes’ en ‘Doorstroming en beter verdelen wat er al is'.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie