Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouw- en gebiedsmarketing

Eerste Paal Event

In 2018 is het er: het 19 verdiepingen hoge WTC in Utrecht. Een indrukwekkende nieuwbouwontwikkeling die in juni 2016 begint met het slaan van de eerste paal. Geen moment of boodschap op zich, immers er kan - of moet - met...

Start bouw WTC als 'haakje' voor positionering

In 2018 is het er: het 19 verdiepingen hoge WTC in Utrecht. Een indrukwekkende nieuwbouwontwikkeling die in juni 2016 begint met het slaan van de eerste paal. Geen moment of boodschap op zich, immers er kan - of moet - met de positionering van het gebouw niet worden gewacht. Toekomstige gebruikers moeten juist in deze periode worden aangetrokken. Zodat dit WTC - gelegen op de meest centrale locatie in het land - vanaf de opening daadwerkelijk de dynamische netwerklocatie is voor bedrijven, instellingen, ondernemers en publiek die het belooft te worden. 

Het 'boren' van de eerste palen onder het WTC Utrecht markeert de realisatie van het eerste multi-tenant kantoorgebouw sinds 20 jaar dat op deze plek voor de markt wordt gebouwd. Een belangrijk moment voor iedereen die de afgelopen jaren betrokken is bij de totstandkoming ervan. Variërend van adviseurs, bouwer BAM Bouw & Techniek, architect Roberto Meyer van MVSA, de gemeente Utrecht, de verhurend makelaars tot uiteraard het grote team van professionals binnen CBRE Global Investors.

Syrinx heeft in opdracht van CBRE Global Investors en BAM Bouw & Techniek de communicatie verzorgd rondom de start bouw. Met een gerichte aanpak richting de pers door middel van interviews, persfoto's, een persbericht en social media. Én met een feestelijke bijeenkomst voor alle betrokken op het Stadsplateau van het Jaarbeursplein. Een unieke plek: direct langs en boven de bouwplaats in de dynamiek van Utrecht centraal station. In een feestelijke tent langs het speciaal ingerichte terras op het Stadsplateu hadden de gasten van dichtbij zicht op het 'boren' van de eerste paal. Een handeling die werd verricht door wethouder Victor Everhardt van gemeente Utrecht. In een op het event afgestemde setting - met gevoel voor kwaliteit - genoten de gasten van een luxe borrel aangekleed met live 'wereldmuziek' van Utrechtse muzikanten. Met als resultaat: goede pers in de voor dit project key media en een klant die veel complimenten ontving voor de mooie bijeenkomst.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie