Menu
Syrinx PR
Gebouw- en gebiedsmarketing

PR & Communicatie

Drie gebouwen in het opkomende Sloterdijk Amsterdam, daar moest iets moois ontstaan. Een nieuw concept, voor start-ups en ZZP'ers tot aan nationale en internationale corporaties. Vanaf moment één zat Syrinx aan tafel en ontstond daar...

Quarter Offices: een hoogwaardig 'work, live & play-concept' in drie kantoorgebouwen in Sloterdijk.

Drie gebouwen in het opkomende Sloterdijk Amsterdam, daar moest iets moois ontstaan. Een nieuw concept, voor start-ups en ZZP'ers tot aan nationale en internationale corporaties. Vanaf moment één zat Syrinx aan tafel en ontstond daar Quarter Offices, een full service en hoogwaardig 'work, live & play-concept' in drie kantoorgebouwen.

Uniek aan Quarter Offices is het feit dat het serviceconcept beschikbaar is voor alle gebruikers ongeacht het kantoor waarin ze zijn gehuisvest. Services variëren van bedrijfs- en vergadercentra, diverse restaurant- en foodconcepten, een 'bike share' programma, dienstverlening op het gebied van reizen, bootcamps en workshops tot aan pick-up points, roomservice en meer. Alle services zijn voor alle gebruikers eenvoudig toegankelijk via de Quarter Offices app. Daarnaast ondergaan alle drie de gebouwen een omvangrijk renovatie die naar verwachting in maart 2018 volledig wordt afgerond. 

Syrinx werkt in dit project samen met BGMW en is verantwoordelijk voor de pr en communicatie rondom het Quarter Offices concept. We verzorgen de persberichten en schrijven content voor de Quarter Offices website. We fungeren als sparringpartner bij de uitwerking van het concept en de programmering. Tevens hebben we gewerkt aan de grand opening die plaatsvond in het voorjaar van 2018. Lees hier meer over dit onvergetelijke evenement. 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR