Menu
Syrinx PR & Communicatie
Gebouw- en gebiedsmarketing

Een hoogwaardig 'work, live & play' concept in Sloterdijk

Drie gebouwen in het opkomende Sloterdijk Amsterdam, daar moest iets moois ontstaan. Een nieuw concept, voor start-ups en ZZP'ers tot aan nationale en internationale corporaties. Vanaf moment één zat Syrinx aan tafel en ontstond daar...

Quarter Offices: een hoogwaardig 'work, live & play-concept' in drie kantoorgebouwen in Sloterdijk.

Drie gebouwen in het opkomende Sloterdijk Amsterdam, daar moest iets moois ontstaan. Een nieuw concept, voor start-ups en ZZP'ers tot aan nationale en internationale corporaties. Vanaf moment één zat Syrinx aan tafel en ontstond daar Quarter Offices, een full service en hoogwaardig 'work, live & play-concept' in drie kantoorgebouwen.

Uniek aan Quarter Offices is het feit dat het serviceconcept beschikbaar is voor alle gebruikers ongeacht het kantoor waarin ze zijn gehuisvest. Services variëren van bedrijfs- en vergadercentra, diverse restaurant- en foodconcepten, een 'bike share' programma, dienstverlening op het gebied van reizen, bootcamps en workshops tot aan pick-up points, roomservice en meer. Alle services zijn voor alle gebruikers eenvoudig toegankelijk via de Quarter Offices app. Daarnaast ondergingen alle drie de gebouwen een omvangrijke renovatie.

Syrinx werkte in dit project samen met BGMW en was verantwoordelijk voor de pr en communicatie rondom het Quarter Offices concept. We verzorgden de persberichten en schreven content voor de Quarter Offices website. We fungeerden als sparringpartner bij de uitwerking van het concept en organiseerden tevens de grand opening die plaatsvond in het voorjaar van 2018. 

On behalf of the HighBrook team, I wanted to thank you very much for all of your hard work on putting together the Quarter Offices party. It was a huge success and you all did a fantastic job. - Robert Giusti, Partner HighBrook Investors

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie