Menu
Syrinx PR & Communicatie
PR & Communicatie

Jaarverslag

Propertize is de vastgoedbeheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het managen van de vastgoedportefeuille van het vroegere SNS Reaal. Propertize kwam in februari 2013 in handen van de Nederlandse staat met de nationalisering van SNS Rea...

Syrinx redigeert jaarverslag Propertize

Propertize is de vastgoedbeheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het managen van de vastgoedportefeuille van het vroegere SNS Reaal. Propertize kwam in februari 2013 in handen van de Nederlandse staat met de nationalisering van SNS Reaal. Met de verzelfstandiging van Propertize op 31 december van datzelfde jaar kreeg de vastgoedbeheerorganisatie tien jaar de tijd om af te bouwen. In oktober 2015 kondigde de Nederlandse staat aan Propertize te willen verkopen. Propertize heeft een portefeuille van leningen en vastgoed ter waarde van circa € 3,5 mrd.

Dankjewel voor de plezierige samenwerking - Wenda Buining, Senior Communications Advisor Propertize

Propertize legt jaarlijks verantwoording af over het gevoerde beleid in een jaarverlsag. Syrinx kreeg de opdracht om over 2015, vooruitlopend op de verkoop die in september 2016 is afgerond, het jaarverslag te redigeren. Onderdeel van dit 160 pagina's tellende verslag was het afnemen en uitwerken van een aantal interviews ten behoeve van publicatie in dit jaarverslag.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie