Menu
Syrinx PR
Gebouw- en gebiedsmarketing

Marketingplan

In samenwerking met Zuijdplas Partners & Huisvesting verzorgt Syrinx de marketing van bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen. Gaasperwaard op de kaart luidde de concrete opdracht vanuit de gemeente. Syrinx heeft hierbij met name de opdra...

Onbegrensd Ondernemen op bedrijventerrein Gaasperwaard

In samenwerking met Zuijdplas Partners & Huisvesting verzorgt Syrinx de marketing van bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen. Gaasperwaard op de kaart luidde de concrete opdracht vanuit de gemeente. Syrinx heeft hierbij met name de opdracht de bekendheid van het terrein en de positionering ervan te verzorgen op een manier die leidt tot concrete leads voor de verkopend makelaar Zuijdplas.

Na een grondige SWOT en Arena-analyse en gesprekken met diverse stakeholders, is een doordacht marketingplan geformuleerd voor branding, creatie en activatie van het terrein. Onder de pay-off 'Onbegrensd Ondernemen' wordt Gaasperwaard inmiddels succesvol op de kaart gezet met een eigen, herkenbare visuele identiteit door middel van een gevarieerd scala aan middelen waaronder een online campagne vanuit de eigen gebiedswebsite, een on- en offline brochure en buitenreclame.

 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR