Menu
Syrinx PR & Communicatie
PR & communicatie

OurDomain Amsterdam South East

OurDomain Amsterdam South East is met 1.559 appartementen het grootste wooncomplex van Nederland voor (young) professionals, stellen, studenten en woningdelers. De appartementen zijn verdeeld over drie afzonderlijke woongebouwen – East House...

OurDomain Amsterdam South East in the spotlights

OurDomain Amsterdam South East is met 1.559 appartementen het grootste wooncomplex van Nederland voor (young) professionals, stellen, studenten en woningdelers. De appartementen zijn verdeeld over drie afzonderlijke woongebouwen – East House, North House en West House - die met elkaar worden verbonden door een stadspark van 18.000 m2. Het nieuwbouwplan van Greystar is met een oppervlakte van ca. 100.000 m2 het vlaggenschip van de omvangrijke transformatie die het gebied Amstel III in Amsterdam Zuidoost de komende jaren zal ondergaan.

OurDomain biedt ‘21st century urban living’ voor bewoners. Compacte maar comfortabele en duurzame huurappartementen in een grootstedelijke omgeving, met toegang tot uitgebreide services en veel gedeelde faciliteiten. Het woonconcept heeft sinds de oplevering van het eerst bouwdeel, East House, al meerdere Awards gewonnen, waaronder de Award voor ‘beste Community Living woonconcept in Europa’ door The Class Foundation en meest recent de Coliving Award voor Best Blended Living Project.

Syrinx is al vanaf de start betrokken bij de diverse OurDomain projecten, waaronder OurDomain Amsterdam Diemen, OurDomain Rotterdam Blaak, OurDomain Utrecht Merwede en dus ook OurDomain Amsterdam South East. Vanaf het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst, tot de start verhuur en de oplevering van de appartementen:

Syrinx was erbij en verantwoordelijk voor de publiciteit rondom ieder persmoment. Altijd in de vorm van een persbericht en veelal aangevuld met het arrangeren en begeleiden van persinterviews. Soms in de vorm van een persmoment, zoals bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op de PROVADA met Blauwhoed en Gemeente Amsterdam en bij de start bouw van OurDomain Rotterdam Blaak. Dit leidde tot veel aandacht voor het moderne woonconcept en mooie verhalen in onder andere De Telegraaf, Het Parool, AD Rotterdams Dagblad en de vastgoedpers waaronder Vastgoedmarkt.

 

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie