Menu
Syrinx PR & Communicatie
Corporate Communicatie

6 Feet Office

April 2020, de wereld is in de ban van het coronavirus en heel Nederland werkt thuis. Tegelijkertijd lanceert Cushman & Wakefield het 6 Feet Office-concept, een pilot werkomgeving die het voor organisaties mogelijk maakt om na afloop van (gede...

6 Feet Office: lancering van een concept voor werken in coronatijd

April 2020, de wereld is in de ban van het coronavirus en heel Nederland werkt thuis. Tegelijkertijd lanceert Cushman & Wakefield het 6 Feet Office-concept, een pilot werkomgeving die het voor organisaties mogelijk maakt om na afloop van (gedeeltelijke) lockdowns, de werkplekken weer veilig, snel en binnen de ‘social distancing’ maatregelen in gebruik te nemen. Het concept omvat onder andere een floorplan waarin veilige afstand tussen werkplekken en medewerkers centraal staat, een set van werkafspraken en gedragsregels die de veiligheid vooropstelt en een aangepaste werkplek waaraan de medewerker op veilig wijze kan werken.

Het Six Feet Office-concept werd wereldwijd gelanceerd met een testopstelling op het hoofdkantoor van de vastgoedadviseur in Amsterdam. Syrinx was verantwoordelijk voor de lancering van het concept in de media, met onder andere een persbericht, het arrangeren van persinterviews en het begeleiden van een aantal nieuwsorganisaties op locatie voor het filmen van de testopstelling. Het nieuws was te zien en te lezen op alle grote nieuwsplatformen van Nederland, waaronder NOS, RTL en ANP en vele landelijke en regionale dagbladen en uiteraard de vastgoednieuwsmedia. De inspanningen leverde een bereik op van maar liefst 3.838.584.

Niet veel later volgde ook de lancering van het 6 Feet Retail-concept in winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum en in de Koopgoot in Rotterdam. Een concept dat winkelen op een veilige manier mogelijk maakt. Ook bij deze lancering was Syrinx verantwoordelijk voor de publiciteit.

https://www.cushmanwakefield.com/nl-nl/netherlands/news/2020/04/6-feet-office

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie