Menu
Syrinx PR & Communicatie
Corporate Communicatie

De toekomst van LinkedIn

Syrinx verzorgt al jaren de LinkedIn-pagina van CBRE Global Investors. Sinds de start heeft de pagina, organisch, al bijna 4.500 volgers bereikt en dat getal groeit gestaag. Toch zoeken we continu naar nieuwe manieren om de volgers van de LinkedIn...

Syrinx verzorgt al jaren de LinkedIn-pagina van CBRE Global Investors. Sinds de start heeft de pagina, organisch, al bijna 4.500 volgers bereikt en dat getal groeit gestaag. Toch zoeken we continu naar nieuwe manieren om de volgers van de LinkedIn-pagina te betrekken en nieuwe doelgroepen aan te spreken.

Voor CBRE Global Investors ontwikkelden we een ‘content concept’, dat aan een aantal criteria moest voldoen: we wilden een concept creëren dat eenvoudig te herhalen is, zodat het voor een structurele toevoer van content zou zorgen. Het was belangrijk dat de kernthema’s van CBRE GI centraal zouden staan en we wilden graag de medewerkers van CBRE GI in het concept betrekken, omdat persoonlijke berichten het goed doen op LinkedIn. Als laatste wilden we gebruikmaken van de documentfunctie op LinkedIn, omdat het delen van (klikbare) pdf’s zorgt voor meer interactie met de volgers.

We bedachten ‘The Future of Real Estate’, een concept waarin we telkens weer in gesprek gaan met medewerkers van CBRE Global Investors en hen vragen stellen over de toekomst van vastgoed. Medewerkers beantwoorden vragen als ‘Wat is de meest overgewaardeerde ontwikkeling in de vastgoedsector’ of ‘Wat is de grootste bedreiging voor mijn sector?’, waardoor volgers een inkijkje krijgen in de visie van hun collega, partner. De meest interessante antwoorden redigeert en maakt Syrinx op in een klikbare pdf. De pdf delen we op LinkedIn en vervolgens laten we het platform de rest van het werk doen.

Inmiddels staat de eerste versie van ‘The Future of Real Estate’ online met Michael Hesp, Head of Strategy Netherlands. Een bericht met een CTR van ruim 36%, een engagement rate van bijna 40% en bijna 5.000 impressies.  

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie