Menu
Syrinx PR & Communicatie
PR & Communicatie

Beursnotering

Aedifica is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht dat is gespecialiseerd in zorgvastgoed en dan in het bijzonder huisvesting voor senioren met een intensieve zorgvraag. In oktober 2019 kondigde de zorgvastgoedinves...

Zorgvastgoedbelegger Aedifica start notering aan Euronext Amsterdam

Aedifica is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht dat is gespecialiseerd in zorgvastgoed en dan in het bijzonder huisvesting voor senioren met een intensieve zorgvraag. In oktober 2019 kondigde de zorgvastgoedinvesteerder een tweede notering aan op Euronext Amsterdam, dit naast de notering sinds 2006 op Euronext Brussels. Met de tweede notering wil Aedifica de zichtbaarheid in Nederland als pure-play investeerder in Europees zorgvastgoed verder vergroten. De officiële ceremonie rondom de ‘dual listing’ vond plaats op 6 november 2019 op Beursplein 5 in Amsterdam. Stefaan Gielens, CEO Aedifica, luidde ter gelegenheid hiervan de beursgong bij de opening van de beurshandel.

Syrinx verzorgde de PR & communicatie-begeleiding rondom de beursnotering vanaf de aankondiging van de aanvraag van de notering tot en met de officiële, feestelijke start ervan op 6 november 2019. Van het formuleren van kernboodschappen, het opstellen van Q&A’s, de productie van persberichten tot en met het arrangeren en begeleiden van persinterviews met onder meer het FD, De Financiële Telegraaf, het ANP, Beleggers Belangen en diverse vastgoedmedia. De PR-inspanningen leverde publicaties op in o.a. nationale pers en de vakpers (IEX, PropertyNL.com, Vastgoedjournaal.nl).

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR & Communicatie