Menu
Syrinx PR

Syrinx pr & communicatie zoekt een enthousiaste PR- & communicatie-adviseur (24-32uur/week)

We zoeken een enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve adviseur voor 3 á 4 dagen per week met ongeveer 2 á 3 jaar werkervaring aan de bureauzijde. Iemand die complexe materie tot de kern kan brengen in een persbericht. Die blogs, columns of artikelen schrijft of redigeert. Een brochure maken of de content voor een website, een interview arrangeren of een contentproductie voor een online campagne: jij draait er je hand niet voor om. Je bent een organisatietalent met een relevante HBO- of WO-opleiding en inmiddels een jaar of twee á drie werkervaring (bij voorkeur aan de bureaukant). Je gaat voor kwaliteit, je kunt goed plannen en organiseren en je houdt van de zelfstandigheid (en flexibiliteit) die je bij ons krijgt.

Syrinx pr & communicatie is een in vastgoed gespecialiseerd boutique bureau. Je werkt bij ons voor de grote spelers binnen de commerciële vastgoedsector.

Wat wij bieden?
Wij hebben een heerlijke werkplek voor je in het mooiste stukje van Rotterdam: aan de Veerhaven in het Scheepvaartkwartier. Afhankelijk van overheidsmaatregelen rondom de pandemie werk je thuis of op kantoor. We faciliteren uiteraard een fijne, professionele en vooral ook gezellige werkplek.

Word jij adviseur bij Syrinx?
Bezoek dan vooral eerst onze website om een beter beeld te krijgen van wat wij doen. Als dat je aanspreekt, mail dan je motivatie en CV naar ingrid@syrinxpr.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Ingrid Wallisch: 06 20 11 20 58.

Recente berichten

Vier nieuwe huurovereenkomsten in 'Scheepvaarthuis' Groningen

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft vier nieuwe huuro...

5 manieren om de (vastgoed)pers te halen

Heb je behoefte aan meer publiciteit voor meer bekendheid en een sterke reputatie in de (vastgoed...

Meer dan 600 Utrechters bezoeken WTC Utrecht tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere pro...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR