Menu
Syrinx PR

Vastgoedcommunicatie

Haalt u het maximale uit uw vastgoed? Zijn alle kantoorruimtes verhuurd of alle kavels verkocht? Zijn gebruikers tevreden en heeft uw vastgoed een sterke positie onder uw doelgroepen? Met vastgoedcommunicatie vertelt u het unieke verhaal van uw vastgoed, of dit nu een kantoor, winkels of logistiek centrum is. Een aantrekkelijke propositie die een essentiële bijdrage kan leveren aan uw doelstellingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedcommunicatie en pr weten wij doelstellingen om te zetten naar effectieve communicatiestrategieën. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale beleggers, asset managers en bijvoorbeeld gemeenten. Ongeacht of het om een relatief klein bedrijventerrein gaat of een iconisch kantoorgebouw in een grote stad. En ongeacht of het om een beperkt aantal PR-activiteiten gaat of het ontwikkelen van een complete positioneringsstrategie. Ook voor uw vraagstuk bieden wij graag een passende oplossing.

Vastgoedcommunicatie vanuit een geïntegreerde aanpak

Syrinx hanteert een integrale aanpak, waarbij vastgoed pr deel uitmaakt van een geïntegreerde property marketing aanpak. Uw doelstellingen zijn onze uitgangspositie, en op basis hiervan gaan wij samen bouwen aan een sterke en unieke positionering van uw vastgoed. Wij gaan verder dan alleen een brochure, een logo of een website. Wij verbinden de behoeften van de doelgroep met trends in de markt en de unieke eigenschappen van uw vastgoed.

Ook voor uw gebouwen kan vastgoedcommunicatie interessant zijn. Zullen wij de mogelijkheden eens bespreken?

Syrinx PR