Menu
Syrinx PR

Property Marketing met integrale aanpak

Vastgoed positioneren is van essentieel belang als u onderscheidend wilt zijn. Tegenwoordig is een doordachte positionering een must. Property marketing is hét middel om deze positionering, waar de markt van nu om vraagt, te verwezelijken. Dankzij deze techniek in de marketing zal uw vastgoed sneller verhuur- of verkoopdoelstellingen behalen. 

Property marketing, wat wil dat zeggen?

Property marketing is heel simpel uit te leggen. Het vertaalt behoeften van de gebruikers, huisvestingtrends en unieke kenmerken van het vastgoed. Dit om er vervolgens een aantrekkelijke positionering aan te koppelen die aanspreekt bij de potentiele huurders, gebruikers of kopers van vastgoed. 

Property marketing bij Syrinx, wat wil dat zeggen?

Syrinx hanteert een integrale aanpak van property marketing. Dit wil zeggen dat we kijken met een integrale blik om zo tot de beste property marketingstrategie te kijken. We kijken van gebouw tot gebied, van servise tot faciliteiten en van markttrends tot gebruikersbehoeften. Of terwijl: wij verzorgen het totale marketing- pr- en communicatietraject

Door krachten te bundelen en samen goed te kijken naar de doelstellingen, zullen we een stevig fundament creëren. Daaruit onstaat een sterke en unieke positionering van uw vastgoed. Vervolgens ontstaat er een marketingcommunicatie strategie die gericht is op het behouden van huidige gebruikers én het aantrekken van nieuwe gebruikers voor het gebouw. 

Kom met ons in contact!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf als het gaat om property marketing? Neem vrijblijvend contact op met Syrinx. 

Download

Syrinx PR