Menu
Syrinx PR

Crisiscommunicatie & woordvoering

Syrinx helpt u en uw organisatie adequaat te communiceren bij issues en in tijden van crisis. Met het opzetten en uitvoeren van een gedegen communicatiestrategie helpen we u bij het managen van issues, controle houden en het beperken van mogeljike reputatieschade.

We geven advies over de interne en externe communicatie. We verzorgen de woordvoering en dienen als aanspreekpunt voor de pers. Ons persoonlijke netwerk in de media is hierin een belangrijk element. Onderdeel hiervan is ook een gedegen analyse en rapportage van wat er over uw organisatie verteld en geschreven wordt in de media èn online. Dit is van belang om de juiste stappen te nemen.

Wij beschermen uw reputatie

Een faillissement, een ongeval, pogingen tot afpersing of calamiteiten. Iedereen kan getroffen worden door een crisis met verstrekkende gevolgen voor bijvoorbeeld de veiligheid, uw mensen, continuïteit van uw bedrijfsvoering of voor uw imago. Crisiscommunicatie verhoogt crisisbewustzijn, zorgt voor preventieve maatregelen en beperkt schade bij een crisis. Syrinx ondersteunt u hierbij. Bij voorkeur preventief met analyses, scenario-ontwikkeling en het opstellen van een crisiscommunciatieplan. Maar ook bij acute crises. Van analyse tot uitvoering, voor en achter de spotlights.

Neem contact op voor

  • Analyse en strategie-ontwikkeling
  • Scenario-ontwikkeling
  • Ontwikkelen crisiscommunicatieplan
  • Crisisteam management
  • Woordvoering
  • On- en offline mediamonitoring en -analyse

Crisis (voorkomen)?

Hulp nodig van een team dat uw reputatie beschermt en 24/7 beschikbaar is? Bel ons of stuur een mail.

Neem contact met ons op

Syrinx PR