Menu
Syrinx PR

Corporate Communicatie

Wat is uw verhaal? U gelooft in wat u doet en hoe u dit doet maar is het in uw interne organisatie goed verankerd? En als dat is gewaarborgd, hoe zorgt u er vervolgens voor dat de buitenwereld uw boodschap kent en begrijpt. Hoe en waar vertelt u uw verhaal? Is het onderscheidend en relevant voor uw doelgroepen?

Syrinx helpt u met het ontdekken, formuleren en communiceren van uw unieke verhaal. Door drijfveren te achterhalen en boven water te brengen wat een organisatie relevant maakt voor de stakeholders. En vooral door dit in lijn te brengen met wat uw stakeholders drijft en de manier waarop u met hen in gesprek kunt raken. Op basis van een gedegen analyse van de arena waarin u opereert ontwikkelen we een corporate communciatiestrategie van beleid tot organisatie en uitvoering.

Organisatie van communicatie

Onze klanten moeten scherp aan de wind zeilen. Dat betekent dat ons werk antwoord moet geven op slechts één kernvraag: wat is de toegevoegde waarde van communicatie aan uw business? Dat maken we voor elke opdracht expliciet. Samen met u stellen we prioriteiten en maken we keuzes in urgentie, prioriteit en korte- en langetermijn. 

Neem contact met ons op voor:

  • Een unieke en herkenbare positionering
  • Een eigen en herkenbaar verhaal dat boeit, bindt en inspireert
  • Interne verankering van de gekozen positionering
  • Verbinding maken tussen uw organisatie en de stakeholders
  • Creatie, activatie en organisatie van uw communicatie

Neem contact met ons op

Syrinx PR