Menu
Syrinx PR

Communiceren in een crisissituatie

Een ernstig ongeval op de bouwplaats of bij uw kantoor, miscommunicatie, slechte prestaties of verkeerde samenwerkingen. Elk bedrijf en iedereen kan getroffen worden door een crisis met verstrekkende gevolgen voor bijvoorbeeld veiligheid, uw mensen, de bedrijfsvoering of voor uw imago. Het hebben van een crisiscommunicatieplan is voor iedereen en te allen tijde cruciaal. Maar ook als dat er om welke reden dan ook (nog) niet is, kunnen wij u helpen!

Het opzetten en uitvoeren van een gedegen communicatiestrategie helpt u bij het managen van de crisis, controle en regie houden over de beeldvorming en bij het beperken van de (mogelijke) reputatieschade. Voor advies over interne en externe communicatie kunt u bij Syrinx aankloppen. We verzorgen desgewenst de woordvoering en zijn uw aanspreekpunt voor de pers. Ons persoonlijke netwerk in de media is hierin een belangrijk element.

Communiceren in een crisissituatie? Synrinx helpt u!

Syrinx helpt u adequaat communiceren bij problemen en in tijden van crisis. Crisiscommunicatie verhoogt het bewustzijn en zorgt voor preventieve maatregelen. Dat beperkt de schade. Wij staan, bij voorkeur, preventief voor u klaar voor hulp bij het communiceren in crisissituaties met:

  • Analyses
  • Scenario-ontwikkeling
  • Opstellen van crisiscommunicatie plan

Meer informatie over communiceren in crisissituaties?

Heeft de webpagina nog niet al uw vragen rondom communiceren in crisissituaties, of de aanpak van Syrinx kunnen beantwoorden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Liever direct contact? Bel dan naar 0184 661630.

Syrinx PR